FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Noul director sportiv de la Rapid și-a intrat în rol: „Va fi haos!” » Ce transferuri pregătește

Daniel Sandu, directorul sportiv de la Rapid
Daniel Sandu, directorul sportiv de la Rapid

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 17:38 / Actualizat joi, 09 mai 2024 19:41

Daniel Sandu (31 de ani), noul director sportiv de la Rapid, a anunțat pe ce posturi vrea să aducă jucători la vară.

Fostul șef al departamentului de scouting, promovat director sportiv, vrea să transfere jucători în toate compartimentele, mai ales în defensivă. A explicat că are pe listă atât români, cât și străini.

VIDEO. Daniel Sandu, directorul sportiv de la Rapid: „Va fi haos la vară”

„Vor fi transferuri pe toate compartimentele, trebuie să întărim defensiva, mai ales. Va fi o vară ca oricare altă, haotică. Sper să listele pe care le-am pregătit să ne ajute și să reușim să-i aducem pe cei pe care i-am evidențiat.

Va fi un mix între români și străini. Sunt români pe care i-am evidențiat și de care suntem aproape. Balanța de la noi din lot, în ceea ce ține de români și străini, e una bună”, a declarat Daniel Sandu, pentru Rapid TV.

Dan Șucu i-a dat răspunsul final lui Șumudică: „Mi-a spus că asta e alegerea lui”
RAPID
Dan Șucu i-a dat răspunsul final lui Șumudică: „Mi-a spus că asta e alegerea lui”

El a vorbit și despre posibilele plecări de la Rapid: „Sunt discuții cu alte echipe, știm cam ce jucători ar putea pleca. Suntem dispuși să ascultăm oferte, dar trebuie să fie ofertele potrivite și pentru noi, și pentru jucători. Din fericire, suntem un club stabil financiar și nu trebuie să depindem de vânzări de jucători”.

În perioada următoare vom lua legătura cu câțiva scouteri români, cu siguranță o să urmăresc și eu recomandările lor. Însă o să stau mai rar cu orele în fața calculatorului. Sunt sigur că echipa care o să vină o să fie una pregătită.

- Daniel Sandu, director sportiv Rapid

Daniel Sandu, despre Hasani: „Încă își caută reperele”

Daniel Sandu a vorbit și despre doi dintre kosovarii Rapidului, Albion Rrahmani și Florent Hasani. Primul e golgeterul echipei, cu 17 goluri, al doilea încă nu a marcat pentru giuleșteni.

„Ca fiecare om, în momentul în care schimbi țara îți ia o perioadă de adaptare. O paralelă bună e între Rrahmani și Hasani, care vin din aceeași cultură. Rrahmani s-a adaptat imediat, Hasani își caută reperele. Mă aștept sămfie exponențial din sezonul viitor. Și faptul că sunt apropiat de ei m-a ajutat să înțeleg job-ul de director sportiv.

Trebuie să avem în vedere că cel mai important în această ecuație e clubul. Majoritatea jucătorilor împrumutați se vor întorce, vor fi verificați de către noul staff. De acolo, decizia va luată de mine și de staff, pe cine ne bazăm și pe cine nu. Majoritatea sunt U21, deci trebuie să vedem pe ce poziții vrem să avem jucătorii Under.

Pe unii îi vom păstra, pe alții vom căuta să-i împrumutăm pentru a nu le opri dezvoltarea”, a mai spus Daniel Sandu.

Citește și:

„Am vorbit cu Lucescu” » Apropiatul lui „Il Luce” anticipează ce va decide antrenorul: „Rapid are o singură soluție”
RAPID
„Am vorbit cu Lucescu” » Apropiatul lui „Il Luce” anticipează ce va decide antrenorul: „Rapid are o singură soluție”
Sfaturi de la un fost președinte al Rapidului: „A fost naiv! Trebuie să îi respecți și să îi ajuți pe cei din galerie, însă până la lege”
RAPID
Sfaturi de la un fost președinte al Rapidului: „A fost naiv! Trebuie să îi respecți și să îi ajuți pe cei din galerie, însă până la lege”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
Pake
Pake  •  09 Mai 2024, 21:51

Asta al cui nepot mai e sau pe unde a jucat fotbal, de isi permite sa vorbeasca asa despre niste jucatori! El va decide impreuna cu staful, s-a pus pe primul loc umflatul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează