GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  PSG - DORTMUND

Hummels, maestrul ironiilor » Fundașul central a recidivat în perspectiva finalei de pe Wembley

Mats Hummels, bucurie după calificarea în finala UCL. Sursă FOTO: Imago
Mats Hummels, bucurie după calificarea în finala UCL. Sursă FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 09:22 / Actualizat joi, 09 mai 2024 10:27

Mats Hummels (35 ani) a fost eroul formației lui Edin Terzic în victoria, 1-0, de pe Parc des Princes, ce a propulsat-o în ultimul act al celei mai titrate competiții inter-cluburi din lume, Champions League.

Fundașul central a marcat unicul gol al nemților cu PSG și a fost declarat cel mai bun jucător al partidei. Într-o postare pe platforma X, acesta a ironizat dorința altor echipe de a se întâlni cu Dortmund în drumul spre Wembley.

Carlo Ancelotti vine cu o altă versiune, după acuzațiile lui Thomas Tuchel: „Ultima fază este clară”
Real Madrid - Bayern Munchen
Carlo Ancelotti vine cu o altă versiune, după acuzațiile lui Thomas Tuchel: „Ultima fază este clară”

Hummels: „Noroc că suntem băieți buni!”

În actuala stagiune, Dortmund a terminat pe primul loc „grupa morții”, cu PSG, Milan și Newcastle, a eliminat PSV în „optimi” și pe Atletico Madrid în „sferturi”.

„Foarte multe echipe și-au dorit să joace împotriva noastră. Noroc că suntem băieți buni și am ajuns în finală, astfel cât mai multe formații posibile au avut această șansă”, a spus veteranul „Die Schwarzgelben” prin intermediul rețelelor de socializare.

PSG - Borussia Dortmund / Foto: Imago
PSG - Borussia Dortmund / Foto: Imago
PSG - Borussia Dortmund / Foto: Imago
PSG - Borussia Dortmund / Foto: Imago
PSG - Borussia Dortmund / Foto: Imago
+5 FOTO

Finala Champions League se va juca pe data de 1 iunie, Dortmund aflându-și aseară adversara: Real Madrid. „Galacticii” au eliminat chiar rivala Borussiei, Bayern Munchen, după o „doppietta” semnată de Joselu în minutele de final.

Pentru Hummels, fost campion mondial în 2014, va fi a doua finală de Champions League din carieră, după cea din sezonul 2012-2013, pierdută de Dortmund în compania marii rivale, Bayern.

Mandzukic a deschis atunci scorul pentru bavarezi, Gundogan a restabilit egalitatea de la punctul cu var, iar Robben a adjudecat „urecheata” pentru trupa pregătită de Jupp Heynckes. De notat este faptul că acea partidă s-a jucat tot pe Wembley.

Contractul lui Hummels la Dortmund expiră la sfârșitul acestui sezon, fundașul neluând încă o decizie privind viitorul său. Acesta a transmis clubului că va lua o decizie la sfârșitul sezonului. În cazul în care se va hotărî să plece, acesta i se va alătura unui alt veteran al clubului, Marco Reus, a cărui plecare a fost deja confirmată.

Citește și alte articole despre semifinalele Champions League:

S-a terminat meciul, începe scandalul! Bayern acuză faza din prelungiri: arbitrul asistent NU a respectat procedura » Specialistul Marca: „Gol anulat ERONAT!”

Viciere cu tradiție! Bayern, a treia oară victimă cu Real » Ce spunea Ancelotti în 2017, când era antrenorul bavarezilor, iar Ronaldo îi marca două goluri din ofsaid

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează