FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce a câștigat Hakim Abdallah, chiar dacă nu a dat gol pentru Dinamo contra oltenilor. Poate fi un atu pentru „câini” la Galați

Dinamo - FCU Craiova / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Dinamo - FCU Craiova / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 15:50 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 16:49

Atacantul Hakim Abdallah, 25 de ani, a fost foarte lăudat după remiza lui Dinamo cu FCU Craiova (1-1), chiar dacă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Vârful malgaș are toate șansele să înceapă titular vineri seară contra Oțelului lui Dorinel Munteanu

Dinamo - FCU Craiova s-a încheiat 1-1 în prima etapă din Cupa României, după ce Ionuț Amzăr a deschis scorul pentru "câini" în minutul 18, iar Yassine Bahassa a egalat în minutul 66 din penalty.

Hakim Abdallah se prezintă fanilor dinamoviști prin intermediul GSP: „Sunt sigur că sunt foarte bun și voi arăta pe teren”. În ce vrea să-și investească banii
DINAMO
Hakim Abdallah se prezintă fanilor dinamoviști prin intermediul GSP: „Sunt sigur că sunt foarte bun și voi arăta pe teren”. În ce vrea să-și investească banii

Cu ce a impresionat Hakim Abdallah la Dinamo, chiar dacă nu a dat gol

Atacantul gazdelor, Hakim Abdallah, a fost cel mai ghinionist fotbalist de pe teren. Și-a creat numeroase situații de gol, însă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, a irosit posibilitatea de a puncta în premieră în tricoul alb-roșiilor.

  • În minutul 16, a nimerit transversala după o fază individuală.
  • În minutul 31, a tras din stânga, la colțul scurt, Gurău a scos cu greu.
  • În minutul 35, a scăpat singur cu Gurău, dar a fost acroșat în afara careului de portarul oltenilor, care l-a lovit cu piciorul în stomac. Inițial, "centralul" Feșnic a acordat cartonaș roșu goal-keeper-ului lui FCU, dar a revenit asupra deciziei, acordând ofsaid în atac și doar cartonaș galben pentru Gurău.
  • În minutul 47, a încercat un gol de senzație de la 45 de metri, reluare care să-l surprindă pe portarul alb-albaștrilor, dar Gurău a reușit să respingă cu un ultim efort.

Dinamo, în atac cu Abdallah și cu Gregorio la meciul cu Oțelul Galați

Hakim Abdallah a fost schimbat în minutul 72 cu Dennis Politic, însă, chiar dacă nu a marcat nici de această dată, este prima opțiune pentru titularizare vineri seară la Galați cu Oțelul. Și-a câștigat locul în primul 11, după o perioadă în care a ajuns să fie trimis și în tribună.

Antrenorul Ovidiu Burcă a transmis că atacantul malgaș a avut și probleme personale, în familie, care nu i-au permis să se concentreze la maximum o bună perioadă de timp și de aceea n-a putut să dea cel mai bun randament pe plan sportiv.

Chiar dacă nu a marcat niciun gol până în prezent, Abdallah va fi titular contra formației dunărene, care etapa trecută a învins cu 2-0 în Bănie pe FCU Craiova. Probabil, tot alături de lusitanul Goncalo Gregorio.

Reacția lui Ovidiu Burcă despre atacantul său: „Hakim a trecut printr-o problemă delicată”

”Hakim a trecut printr-o problemă de familie delicată, nu vreau să detaliez, tot ceea ce putem face este să fim alături de el. Este un om puternic, de caracter, eu am discutat cu el și am fost impresionat.

9meciuri a adunat Abdallah pentru Dinamo, fără vreun gol sau assist, în total 342 de minute

Cred foarte mult că se va adapta și va da randament la Dinamo, e doar o chestiune de timp până va începe să marcheze. Are nevoie de încredere. Poate să ofere foarte mult. E nevoie de timp, într-o lume care nu mai are răbdare, pentru faza ofensivă ai nevoie de timp”, a reacționat Ovidiu Burcă.

E primul meci în care am văzut alt Abdallah. A fost altceva, să vedem în continuare. Ai nevoie de calitate, iar Dinamo să aibă o exprimare mai consistentă. Amzăr foarte periculos, mi-a plăcut. Dinamo mi-a plăcut în prima parte, ceea ce vedeam pe la Inter, pe la Atalanta. Dar dacă n-ai și rezultate...

- Ilie Dumitrescu, analist DigiSport

Joc foarte bun al lui Abdallah, chiar dacă n-a marcat. A fost prezent, a șutat, a adus un plus. Din nefericire pentru Dinamo, au făcut pasul în spate prea devreme. Mă așteptam la o reacție mai bună a «câinilor» după ce a luat gol, mai ales că ar trebui mai mult în Cupă, având în vedere ce e în campionat.

- Marius Niculae, analist DigiSport

VIDEO Dinamo - FCU Craiova // Ovidiu Burcă a prefațat partida de la Galați de peste trei zile: „Va fi un meci dificil, însă nu îmi e frică de nimeni”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cum prezintă FC Botoșani afișul meciului cu Rapid: „Știu că așa se bucură albanezii și kosovarii, dar eu i-am promis ceva surorii mele”

Dani Iglesias face lumină vizavi de faza penalty-ului la Dinamo - FCU Craiova: „Să fiu sincer”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  27 Septembrie 2023, 22:37

Si Gnohere incepuse mai greu

io.s_ge.
io.s_ge.  •  27 Septembrie 2023, 18:48

Hakime să joci cu Gregorio, nu'l ignora, joacă pentru echipă !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează