FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bătăi de cap pentru Mutu. Pierdere importantă înaintea meciului cu Sepsi

CFR Cluj l-a pierdut pe Omar El Kaddouri pentru meciul cu Sepsi // FOTO: Imago
CFR Cluj l-a pierdut pe Omar El Kaddouri pentru meciul cu Sepsi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 16:26 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 18:04

CFR Cluj joacă vineri împotriva lui Sepsi, la Sfântu Gheorghe, de la ora 20:30, în a doua etapă a play-off-ului.

Probleme pentru Adi Mutu înaintea meciului cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Antrenorul CFR-ului nu va putea conta vineri, din nou!, pe Omar El Kaddouri.

Fostul șef de la Dinamo, nemilos cu suporterii:  „Ceva îngrozitor! Nu-și dau seama că distrug echipa?!” + Avertisment-șoc: „Asta poate însemna Liga 2!”
DINAMO
Fostul șef de la Dinamo, nemilos cu suporterii: „Ceva îngrozitor! Nu-și dau seama că distrug echipa?!” + Avertisment-șoc: „Asta poate însemna Liga 2!”

Mijlocașul marocan tocmai revenise în prima etapă a play-off-ului, cu Universitatea Craiova (1-2), după o ruptură musculară suferită în februarie. Mutu l-a introdus pe final, în minutul 75.

Omar El Kadouri este din nou accidentat

Numai că El Kaddouri, 33 de ani, a recidivat și, potrivit Pro TV și sport.ro, se confruntă din nou cu o leziune musculară! Din cauza precedentei, el pierduse 4 meciuri: cu Dinamo (4-0), contra Oțelului (2-2), cu Farul (1-1) și împotriva lui Hermannstadt (1-0). Cât va sta de data aceasta încă nu-i clar.

CFR Cluj l-a adus pe Omar El Kaddouri, liber de contract, în ianuarie. Fostul mijlocaș al lui SSC Napoli și Torino nu mai jucase un meci oficial din 24 mai 2023, când Răzvan Lucescu l-a băgat la PAOK Salonic pentru ultimele 12 minute ale finalei Cupei Greciei, pierdute cu 2-1 în fața lui AEK Atena.

Al doilea caz „Yevghen Konoplyanka” la CFR?

El Kaddouri pare să fie un al doilea caz „Yevghen Konoplyanka”. CFR l-a adus pe fostul internațional ucrainean în iulie 2023. Însă după numai jumătate de an, în ianuarie 2024, i-a arătat ușa.

Mai mult accidentat, Konoplyanka n-a bifat decât trei apariții în Superliga, în total 39 de minute, și una în preliminariile UEFA Conference League (15 minute). Cu totul, doar 54 de minute!

Cum a motivat Yevghen Konoplyanka plecarea de la CFR

Ulterior, ucraineanul a dat vina pe antrenorul Andrea Mandorlini pentru eșecul său la Cluj. „Nu înțeleg nici acum comportamentul antrenorului. Înainte să merg acolo, l-am sunat pentru a mă asigura că are nevoie de mine. Cei din club mi-au spus că vor să mă vadă.

Am vorbit cu el la telefon, mi-a spus că mă așteaptă la echipă. Mi-a arătat ce sistem joacă, pentru că știam că lui îi place să joace 5-3-2, iar asta însemna că eu pot juca doar atacant și știu că la 34 de ani nu va fi ușor să devin atacant, dar mi-a spus că vrea să schimbe sistemul în 4-3-3.

Asta a schimbat totul în acel moment, dar când am ajuns la echipă nu m-a folosit deloc, nici măcar acum. De ce? După o lună, am decis să îl întreb de ce nu joc, din moment ce sunt în formă foarte bună la antrenamente, dar nici așa nu am fost măcar o dată titular. Mi-a explicat că nu a schimbat încă sistemul și că îi este dificil să îmi găsească un loc.

L-am întrebat: ’Atunci de ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc și să câștig trofee’, iar el nu a putut să îmi răspundă. Mi-a spus doar că și lui îi este greu să ia anumite decizii. Nu știu ce poate însemna asta, dar nu sunt deloc mulțumit de această situație. I-am spus agentului meu să le transmită celor din club că nu îmi văd viitorul aici, cu acest antrenor”, a povestit Yevgen Konoplyanka, după plecarea de la Cluj, celor de la sport.ua.

VIDEO. Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia

Mai puteți citi:

Dinamo și UTA Arad, sancțiuni FĂRĂ PRECEDENT după bătaia dintre suporteri de la meciul direct

GSP a făcut lista pentru EURO: 19 jucători sunt siguri de convocare, 3 au șanse mici » Ce semne de întrebare are Iordănescu după ultimele meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  27 Martie 2024, 19:25

Nu poti compara mere cu pere. El Hadouri e alt aluat. E un mijlocas incisiv, intra in combinatii, e mult mai bun decat ucraineanul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează