FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elias Charalambous a sărit în apărarea jucătorului criticat dur de Becali: „E cel mai bun din România”

Elias Charalambous, alături de elevii săi / Foto: Imago Images
Elias Charalambous, alături de elevii săi / Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 15:04 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:04

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, i-a luat apărarea portarului Ștefan Târnovanu (23 de ani), în contextul criticilor primite de titularul dintre buturile „roș-albaștrilor” din partea patronului Gigi Becali, după meciul cu Sepsi (2-2).

Charalambous a spus despre elevul său că este cel mai bun portar din campionatul României, iar gafa de la golul egalizator, de 2-2 marcat de Sepsi, a venit pe fondul unei erori umane, o interpretare greșită a fazei respective. Antrenorul cipriot are convingerea că Ștefan Târnovanu va fi convocat la EURO 2024 de selecționerul Edward Iordănescu.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la dosarul penal pe numele său: „Eu sunt victima!”
Justiție
Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la dosarul penal pe numele său: „Eu sunt victima!”

Elias Charalambous, scut în fața lui Gigi Becali pentru Ștefan Târnovanu

„Am făcut un sezon minunat (n.r. - FCSB). Mereu am spus că sunt mândru de băieții mei. Acum când discutăm de Târnovanu să nu uităm că el ne-a salvat în multe meciuri. Este vorba de o fază pe care probabil nu a gândit-o foarte bine. Are un sezon bun, este cel mai bun portar din campionat de departe.

Sunt sigur că va fi la EURO 2024. Dacă vorbim de un jucător, trebuie să analizăm performanțele de-a lungul întregului sezon. Trebuie să înțelegem efortul pe care îl face zilnic.

După meciul cu Sepsi (n.r. - Sepsi - FCSB 2-2), ei (n.r.- „roș-albaștrii”) nu au vrut să meargă acasă, pentru că au vrut să se recupereze mai bine și să fie pregătiți pentru meciul cu Farul.

De asta vă spun asta și vă dau mai multe informații, ca să știți”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, la coferința de presă premergătoare duelului cu Farul.

Gigi Becali s-a enervat pe Ștefan Târnovanu

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, după remiza cu Sepsi, 2-2. Portarul „roș-albaștrilor” a ieșit greșit pe o minge lungă în repriza a doua și Florin Ștefan a egalat.

Deși e nemulțumit de eroarea făcută, Becali a anunțat că nu-l va scoate din primul 11.

Gigi Becali, despre Târnovanu: „Înseamnă că nu vede bine”

„Nu pot să-l trec pe bancă. Mai avem un meci să devenim campioni, Vlad nu a mai apărat de doi ani. Târnovanu a ieșit aiurea, nu înțeleg de ce mai au emoții, deși ei spun că nu au.

Cum să ieși așa? Înseamnă că nu vede bine. Du-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Omogenitatea ne-a făcut campioni”

FCSB a vorbit și despre secretul succesului din acest sezon. „Omogenitatea echipei a făcut diferența în acest sezon. Și mai ales forma lui Coman. Fără el o să ne fie greu, dacă nu luăm 5-6 jucători care să-l suplinească.

Coman, chiar dacă pleacă, putem să-l păstrăm în preliminarii. Qatarezii încep în septembrie. O să mă înțeleg cu ei. Dar trebuie să vrea Coman. Și lui îi dau 500.000 de euro primă dacă ne calificăm”, a mai declarat Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după Sepsi - FCSB 2-2

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab”, a declarat Târnovanu.

Citește și:

Pierdere grea la FCSB, pentru meciul cu Farul, după duelul cu Sepsi
Sepsi - FCSB 2-2
Pierdere grea la FCSB, pentru meciul cu Farul, după duelul cu Sepsi
Florinel Coman, după Sepsi - FCSB: „Dacă făceam asta, altfel era meciul”
Sepsi - FCSB
Florinel Coman, după Sepsi - FCSB: „Dacă făceam asta, altfel era meciul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
aress123
aress123  •  27 Aprilie 2024, 17:04
Postat de concret pe 27 Aprilie 2024, 16:02

Normal ca are gopluri putine incasate randumb, pentru ca majoritatea adversarilor lui joaca omenos contra *** din comuna Berceni. Dar tarnovanu e aproape la fel de slab ca vlad. ***

Ce pot sa spun...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Jason
Jason  •  27 Aprilie 2024, 16:58
Postat de concret pe 27 Aprilie 2024, 16:02

Normal ca are gopluri putine incasate randumb, pentru ca majoritatea adversarilor lui joaca omenos contra *** din comuna Berceni. Dar tarnovanu e aproape la fel de slab ca vlad. ***

omenos a fost voluntari ieri cu voi. retrogradare placuta

Jason
Jason  •  27 Aprilie 2024, 16:57
Postat de Andrei127 pe 27 Aprilie 2024, 16:03

tot rezerva o sa fie la nationala :*

atata timp cat nu joaca moldovan este totul ok.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează