FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR 5-1

Dă de pământ cu jucătorii lui CFR Cluj „În halul ăsta va fi greu”

Francisc Dican, foto: facebook CFR Cluj
Francisc Dican, foto: facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 22:34 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 23:18

Antrenorul interimar al CFR-ului, Francisc Dican, susține că nu există o baghetă magică pentru resuscitarea echipei: „Doar muncă”. Clujenii au fost zdrobiți de Farul, scor 1-5.

CFR Cluj a fost surclasată vineri seară, la Ovidiu, de Farul: 5-1. Ardelenii au bifat astfel a treia înfrângere în cele 5 etape scurse din play-off și au un golaveraj negativ: 7-10!

Gică Hagi, mai fericit ca niciodată: „Perfect! Eu am o vorbă, le-am zis-o și băieților”
Farul - CFR Cluj 5-1
Gică Hagi, mai fericit ca niciodată: „Perfect! Eu am o vorbă, le-am zis-o și băieților”

Francisc Dican: „Mai rău de atât nu se poate”

Pentru Francisc Dican, antrenorul interimar al oaspeților, este de neconceput. El a dezvăluit că, la pauză, când scorul era 2-0, le-a spus jucătorilor că „mai rău de atât nu se poate”. S-a putut! „Feroviarii” au primit încă trei goluri și au încheiat partida în genunchi.

”În primul rând trebuie să fim onești și să recunoaștem superioritatea Farului. După prima repriză, în care n-am existat, le-am spus băieților în vestiar că mai rău de atât nu poate fi. Ne-am creat apoi cîteva ocazii, dar n-am reușit să marcăm și apoi am cedat definitiv”, a comentat Dican.

Francisc Dican, după Farul - CFR Cluj

Tehnicianul clujean a admis că la cum arată CFR-ul în momentul de față îi va fi dificil să se bată cu șanse de a juca într-o cupă europeană: „La momentul ăsta, dacă vom continua în halul ăsta, va fi greu să prindem cupele europene”.

El susține că „nu există o baghetă magică pentru resuscitarea echipei. Trebuie doar să muncim. S-o luăm de la capăt și să muncim”. De asemenea, a negat că Dan Petrescu, viitorul antrenor principal, ar fi contribuit în vreun fel la pregătirea echipei: „Dan Petrescu n-a vorbit cu noi”.

Francisc Dican: „Dan Petrescu n-a vorbit cu noi”

Întrebat ce crede că s-ar fi întâmplat dacă „Bursucul” era pe bancă, Dican a punctat sec: „Cred că reacția era una pe măsură”. Francisc Dican și Ovidiu Hoban au fost numiți de patronul Ioan Varga după demiterea lui Adrian Mutu și vor asigura interimatul până la sfârșitul sezonului.

La vară, pe bancă va reveni Dan Petrescu, care s-a înțeles cu Varga asupra unui contract pe 3 sezoane.

„Am făcut un joc bun, spectaculos, cum vrea lumea. Am vorbit și cu Mister, am urcat pe locul 2, trebuie să ne menținem acolo. Suntem campioana României.
Știm să jucăm cu echipele de top, care ies la joc, se creează spații. În sezonul regulat ne-am încurcat cu cele de la mijloc. Lumea ne vedea pe locurile 5-6, cu Sepsi, dar ne-a ajutat și jocul rezultelor, au fost și evoluțiile noastre.
Lupta e grea, suntem patru echipe, cred că se va juca până-n ultima etapă pentru locurile de cupe europene. Fiecare își dorește să joace cât mai bine și apoi să facă pasul la o echipă mare, și eu îmi doresc”

- Dina Grameni, mijlocaș Farul

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gică Hagi: "Farul m-a crescut. Sunt netransferabil. Farul forever. Gică Popescu poate veni la Craiova. E de-al vostru"

Mai puteți citi:

FCSB poate sărbători titlul duminică » Mai are nevoie de DOUĂ rezultate pentru o performanță istorică

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează