FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Se confirmă amatorismul deplin și managementul catastrofal” » Luare de poziție fermă la Dinamo: „Domnilor, acceptați că nu vă pricepeți!”

Eugen Voicu e considerat unul dintre principalii vinovați pentru situația dezastruoasă a roș-albilor / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București
Eugen Voicu e considerat unul dintre principalii vinovați pentru situația dezastruoasă a roș-albilor / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 21:41 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 03:32

Reprezentanții „Dinamo Socios”, entitatea intrată în vara lui 2023 în acționariatul clubului, cu un procent infim de acțiuni, a reacționat după ce roș-albii au ajuns pe ultimul loc în Superligă. Iar cei luați în colimator n-au fost jucătorii, ci acționarii lui Dinamo.

Situația lui Dinamo se agravează de la etapă la etapă, „câinii” prăbușindu-se pe ultima poziție din clasament odată cu cele trei înfrângeri acumulate în 2024.

Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”
DINAMO
Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”

Cu amenințarea unei noi retrogradări în ceafă, dinamoviștii caută vinovați pentru rezultatele dezastruoase din acest sezon. Liderii „Dinamo Socios” i-au luat la rost pe oamenii din fruntea Red&White Management, societatea care deține 80% din acțiunile clubului.

„Dinamo Socios”, luare de poziție dură: „Se confirmă amatorismul deplin și managementul catastrofal”

„După ultimul meci, totul pare să se «așeze» într-un mod cât se poate de logic, confirmându-se amatorismul deplin și management-ul catastrofal al unor oameni apăruți peste noapte într-o poziție care le este total nepotrivită. 

Se consolidează ideea conform căreia, atunci când oamenii de fotbal sunt exilați în tribune, iar cei ale căror locuri se află în peluze coboară pe gazon, totul tinde să capete accente înfricoșătoare

În astfel de condiții, situația actuală poate fi explicată cât se poate de simplu, plecând de la lipsa din club a adevăraților profesioniști și continuând cu cele cinci pseudotransferuri, din care evoluează doar două, cu prestații mai mult decât îndoielnice”, au transmis cei din „Dinamo Socios”. 

„Domnilor, acceptați că nu vă pricepeți!”

Fără să-i numească, liderii „Dinamo Socios” le-au transmis un mesaj fără menajamente acționarilor Eugen Voicu și Andrei Nicolescu:

„Atunci, de unde așteptăm schimbarea în bine? Iar această abordare prăpăstioasă dă semne că va continua urmând aceeași linie, semănând nedumerire și adevărați fiori de gheață în inimile tuturor dinamoviștilor. 

Domnilor, acceptați că nu vă pricepeți, nu aveți nimic în comun cu acest fenomen, cu atât mai puțin cu un club ca Dinamo, deschideți porțile pentru oamenii care pot aduce înapoi spiritul dinamovist și ocupați o poziție discretă acolo unde, de fapt, vă este locul!”. 

Asociația „Dinamo Socios” a intrat oficial în acționariatul roș-albilor în iulie 2023, când a preluat acțiunile simbolice ale lui Cornel Dinu, care reprezentau 0,0313 la sută. Printre numele apropiate de asociația socios se numără personaje precum Adrian Motoacă, fost medic al clubului, sau Mihnea Ionescu, fost lider de galerie.

Totul pentru Dinamo, mânați de cele mai frumoase intenții și sentimente! Am pornit la drum în urmă cu aproximativ 10 luni de zile, cu dificultățile inerente oricărui început, dar încrezători, entuziaști, încercând să identificăm într-un mod cât se poate de timid țintele asupra cărora ne putem concentra, dând o mână de ajutor din toată inima.

Ulterior, Cornel Dinu, poate cel mai mare dinamovist din istoria clubului nostru, ne-a acordat încredere și considerație, punându-ne în posesia acțiunilor deținute, acțiuni reprezentând recunoașterea unei vieți întregi petrecute alături de Dinamo. 

Acest lucru ne-a responsabilizat, îndemnându-ne, cu riscul de a fi considerați caustici, să rămânem echidistanți, să spunem adevărul, încercând să ducem mai departe măcar o fărâmă din spiritul simbolului dinamovist.

- „Dinamo Socios”, pe pagina oficială de Facebook

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gică Mihali, dezamăgit de situația de la Dinamo: „Trebuie să acceptăm realitatea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”

Giani Kiriță îl condamnă pe Zeljko Kopic pentru rezultatele lui Dinamo: „E o problemă la tine”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (9)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  08 Februarie 2024, 17:25
Postat de florianveress pe 07 Februarie 2024, 07:35

Doamne fereşte, tot *** ai rămas!

pai asta este adevarul. si cu voluntari si cu botosani in 2 din 4 meciuri ati dat gol in prelungiri din cauza ca a fost blat(*** ala de la voluntari care l-a faultat pe abdalah a fost la voi la juniori),deci minus 4 puncte.iar in tur cu voluntari a ratat ala penalty in ultimul minut de zici ca a afcut-o intentionat,deci minust 4 puncte. total 8. qed.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0747310041
0747310041  •  07 Februarie 2024, 18:48

LA DINAMO AU AJUNS MOMIA VOICU SI CU GOGIIE NICOLESCU NIST*** HAI DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  07 Februarie 2024, 18:47
Postat de demolarii pe 07 Februarie 2024, 01:39

În România e un sport:sa îți dai cu părerea despre cel care lucrează. Cam acesta e și comunicatul acestui acționar minoritar. Ani de-a rândul nu a vrut nimeni sa își asume răspunderea. Negoita vroia sa vândă și nimeni nu vroia sa cumpere. Asa ca a vândut cui s-a nimerit. Au urmat vreo 2 ani în care banii veneau de la suporteri prin DDB, pentru ca acționariatul spaniol sau șahist nu puneau 1 leu. S-a întrat în insolventa, s-a retrogradat. Tot NIMENI nu își asuma deși șahiști era gata sa cedeze regina. NIMENI. La un momentan, încă echipa nu era sigura de play-off, cineva a făcut un pas. Le-au ieșit câțiva pași, obținând promovarea. Apoi o greșeală tipica, din sentimentalism au dat șansă celor cu care au promovat. Dar ,cu bani nu a venit nimeni altcineva. Doar prosteala, și implicare de 0,8%....Este evident ca e un moment de cumpănă pentru Dinamo, mai ales după ce racheta nr 1 a Guvernelor din 1989 încoace în ale finanțelor a declarat ca în locul complexului Dinamo ar face blocuri....ca de blocuri duce lipsa preaozonatul București. Întrebarea este dacă actualul acționariat are într-adevăr ADN dinamovit. Dacă are, nu va tine cont de lătratul la comanda speculanților imobiliari, a unor corcituri, indiferent cum se autonemesc ele.

Sunt de acord cutine. Insa cine lucreaza in aceasta speta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează