FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Mihai Stoica, după atacul lui Andrea Compagno: „Nu a înţeles nimic!”

Reacția lui Mihai Stoica după atacul lui Andrea Compagno // FOTO: Imago
Reacția lui Mihai Stoica după atacul lui Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 09:41 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 09:47

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a venit cu o replică, după cuvintele grele pe care fostul atacant al roș-albaștrilor, Andrea Compagno (27 de ani), i le-a adresat.

Oficialul de la FCSB susține că totul a pornit de la o neînțelegere, cauzată de faptul că fotbalistul care se află acum în China nu ar înțelege foarte bine limba română.

Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!
PSG - BORUSSIA DORTMUND 0-1
Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!

Reacția lui Mihai Stoica după atacul lui Andrea Compagno

„Compagno nu a înţeles nimic! Este o prostie. El nu ştie bine limba română. El a crezut că eu l-am jignit. Prin acea declarație (n.r- Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească) am vrut să spun că acolo nu se iau în general toţi banii, dar dacă da, atunci şi-a făcut viaţa.

Agentul lui mi-a transmis că vrea să vorbească cu mine, dar m-a deranjat declaraţia lui şi nu am ce să vorbesc. De asemenea, l-a deranjat că nu l-am felicitat că a devenit tată. Habar nu aveam. De unde să ştiu eu că a devenit tată?”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Ce a declarat Andrea Compagno

Atacantul italian a fost deranjat de comentariile făcute de Mihai Stoica în momentul transferului.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă pregăteam de transferul în China. Unul din club a făcut o declarație care în fotbal nu se vede vreodată. M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit despre un băiat venit de jos, cu multe sacrificii. Un om fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună. Atât aveam în liga a patra italiană. Eram fericit pentru decizia luată. Atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Nu meritam ca un director să apară cu acea declarație, să spună ceea ce a zis. Mai ales pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el. Dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut o relația bună timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?! Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel și fel de oameni.

Mă bucur pentru ei toți, pentru galerie. De când am plecat știam că vor fi campioni”, a declarat Compagno, pentru canalul de YouTube „Templul Sportului”.

A contat aspectul financiar. Nu ştiu contractul, dar cred că este mult peste ceea ce i se oferea în Europa. Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească. A plecat pe banii ăştia pentru că nu a mai vrut Gigi să apeleze la serviciile lui. A vrut altceva…

- Mihai Stoica, despre Compagno, în februarie 2024

VIDEO. Elias Charalambous: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește mai multe știri din Superligă:

Și-a depășit clauza » Cât a ajuns să valoreze Florinel Coman după cucerirea titlului
FCSB
Și-a depășit clauza » Cât a ajuns să valoreze Florinel Coman după cucerirea titlului
Bumbescu atacă FCSB și simte că Steaua va obține „verde” pentru Superligă: „După alegeri să dea drumul la promovare, merităm asta!”
CSA STEAUA
Bumbescu atacă FCSB și simte că Steaua va obține „verde” pentru Superligă: „După alegeri să dea drumul la promovare, merităm asta!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
stefan56
stefan56  •  08 Mai 2024, 12:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  08 Mai 2024, 11:42
Postat de Liogol7 pe 08 Mai 2024, 10:44

Uita-te la numărul de comentarii la acest gen de articole mizerabile și la numărul de comentarii la știrile de sport adevărat. Presa oferă ce cere publicul, din asta trăiesc. Din păcate, acesta este nivelul societății, principalul motiv pentru care mulți citesc o știre și comentează este sa înjure pe cineva și să-și verse ura.

numarul comentariilor arata cat de [CENZURAT] sunt jurnalistii romani. Nu stiu sa faca "engagement" decat prin a scormoni in balegar

fabulos
fabulos  •  08 Mai 2024, 11:35
Postat de sorine pe 08 Mai 2024, 11:03

Nu a inteles nimic? Ma intreb ce a inteles MeMeeee,in toti acesti ani de când este,,director sportiv"!

Sa bata suporterii proprii, sa faca aranjamente la vanzarea jucatorilor, sa doarma intr-o cutie de carton...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close