FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

VIDEO Replica lui Lobonț, după derapajul lui Robert Niță: „Eu sunt pisică, nu cârtiță. Vă invit pe toți să studiați mai bine felinele”

Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, din runda cu numărul #9 a play-off-ului Superligii, care se va vineri, 10 mai, de la 20:30.
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, din runda cu numărul #9 a play-off-ului Superligii, care se va vineri, 10 mai, de la 20:30.

Articol de , , - Publicat miercuri, 08 mai 2024 15:49 / Actualizat joi, 09 mai 2024 00:40

Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, din runda cu numărul #9 a play-off-ului Superligii, care se va disputa vineri, 10 mai, de la 20:30.

Bogdan Lobonț i-a dat replica lui Robert Niță, după derapajul acestuia la adresa antrenorului din Giulești.

Fostul portar a spus că întotdeauna criticile vin din partea celor care au realizat mai puține lucruri.

VIDEO. Bogdan Lobonț, după derapajul lui Robert Niță: „Nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine”

„Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învățat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puțin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forța și energia necesare. Este mult mai ușor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal”, a spus Bogdan Lobonț la conferința de presă premergătoare meciului.

Apoi, Lobonț a fost întrebat despre posibilul incident pe care Robert Niță susține că antrenorul l-a avut la pauza meciului cu CFR cu unul dintre jucătorii Rapidului și a răspuns astfel: „Eu sunt pisică, nu cârtiță, așa că vă invit pe toți să studiați mai bine felinele”.

Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători... Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ! Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent ce se întâmplă pe teren.

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent... Când e mingea în partea aia: «Strângeţi, strângeţi!». Când e la mijlocaşii centrali: «Bă, deschide, deschide!». Ce ai, mă? Eşti isteric?

Pe ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. - Oaidă), l-a distrus. Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!

- Robert Niță

Bogdan Lobonț, înainte de Sepsi - Rapid: „Ne așteaptă un meci interesant contra unei echipe care mie îmi place foarte mult”

„Ne așteaptă un meci interesant contra unei echipe care mie îmi place foarte mult. Se îndreaptă spre ceea ce se joacă în fotbalul european, au un antrenor care îi conduce spre un asemenea joc.

Un antrenor curajos, au jucători tehnici în linia de mijloc și în atac, trebuie să fim foarte atenți la acești jucători și să facem tot posibilul pentru a-i anihila. Au intrat în play-off și își joacă șansa lor, la fel cum o facem și noi.

Toți jucătorii care sunt sub contract sunt la dispoziția echipei, ține de mine să fac alegerile. Din păcate, doar 11 pot începe meciul, plus 5 care vor intra. Voi alege în funcție de ce se întâmplă la antrenamentul de mâine, lista este deschisă.

Important este că majoritatea sunt apți, fără probleme. Spun majoritatea pentru că nu putem conta pe Marian Aioani și Hromada. Îl recuperăm pe Cristea pentru aceste două meciuri, a răspuns bine la antrenamentul de astăzi. Îl avem la dispoziție. Nu sunt dezamăgit deloc, am știut de la început în ce mă bag. Am acceptat cu toată convingerea, nu am de ce să fiu dezamăgit”, a mai spus Lobonț.

Consider că avem o deplasare foarte grea la Sepsi. Este o echipă foarte bună, agresivă, dar sper să ne facem jocul nostru și să câștigăm. Atmosfera nu este chiar cea mai urâtă, este destul de bună după aceste rezultate. Sperăm să câștigăm vineri și să fim mai fericiți. Domnul Lobonț este un antrenor foarte bun. Vorbește mult cu mine și încearcă să îmi dea sfaturi de fiecare dată. Mircea Lucescu este un antrenor foarte bun, dar avem antrenor în momentul de față și nu putem vorbi despre alții.
- Robert Bădescu, fundaș stânga la Rapid

Citește și alte știri din fotbal:

Cel mai bătrân arbitru de top din lume a început să plângă la finalul meciului de la Paris » Motivul a fost dezvăluit de presa italiană
PSG - DORTMUND 0-1
Cel mai bătrân arbitru de top din lume a început să plângă la finalul meciului de la Paris » Motivul a fost dezvăluit de presa italiană
Fostul campion din Superliga a răspuns în direct: „Eu sunt cel mai potrivit antrenor pentru Rapid” :) + „Nu vreau să-l jignesc pe Lobonț, însă...”
Rapid
Fostul campion din Superliga a răspuns în direct: „Eu sunt cel mai potrivit antrenor pentru Rapid” :) + „Nu vreau să-l jignesc pe Lobonț, însă...”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Mai 2024, 20:20

La Rapid, problema sunt jucătorii. Antrenorul nu-i poate controla. Ei nu ascultă de antrenor. Rapid are nevoie de un antrenor care să se impună în fața jucătorilor și conducerea să fie de partea lui. Iar jucătorii care nu ascultă să fie amendați. Nici Ancelotti nu poate face performanță cu lotul Rapidului.

manx
manx  •  08 Mai 2024, 19:30

Nu-mi place deloc Lobont, chiar daca este hunedoarean ca mine, nu vorbesc pe plan sportiv. Felul lui de a fi, afectat, filozof...etc. Ei, nici pe mine nu ma plac multi,deci nu este o problema. Dar aici i-a dat o replica de la pus în genunchi. Are dreptate. Mascariciul ala nici nu stiu ce cauta la televizor. Mai ales ca are voce de tropeta ragusita.

rumunek
rumunek  •  08 Mai 2024, 18:59

Bravo Lobby, cineva trebuia să-i răspundă pe înțelesul lui. Dacă pe teren nu a putut, se ia de fotbaliști pe net, acolo e mai ușor și replica nu vine imediat. Respect!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează