FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Se poate trăi din fotbalul feminin? O campioană a României răspunde: „Pot să-mi cumpăr o pereche de ghete din salariul meu”

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 12:02

Cât se căștigă din fotbalul feminin? Teodora Meluță (20 de ani), de 5 ori campioană a României la fotbal cu Olimpia Cluj, a fost invitată la GSP Live și a dat răspunsul acestei întrebări. 

Ada Hegerberg (24 de ani), prima jucătoare care a câștigat Balonul de Aur la feminin, decernat pentru prima oară în 2018, câștigă 400.000 de euro pe sezon fiind și cea mai bine plătită jucătoare din fotbalul feminin, conform FourFourTwo. De partea cealaltă, Lionel Messi (32 de ani) este cel mai bine plătit jucător din fotbalul masculin și câștigă aproximativ 50 de milioane de euro pe sezon. 

„Este o diferență mare între fotbalul feminin și cel masculin. Ada a refuzat să mai joace pentru echipa națională a Norvegiei pentru că s-a făcut o diferență între fete și băieți. Da, e frustrant că există această diferență uriașă. Dacă e să ne gândim logic, facem același lucru pe care îl fac și bărbații, dar la un nivel mult mai diferit față de ei. Consider că fotbalul feminin este încă la început pe plan mondial, iar lumea nu a început încă să dea bani cluburilor sau jucătoarelor cum se dau la băieți. Sunt încă oameni cu mentalitatea cum că fetele nu au ce să caute la fotbal”, a spus Meluță la GSP Live. 

Meluță: „Fără părinți, nu aș putea să mă descurc”

Întrebată dacă în România se poate trăi din fotbalul feminin, Teodora Meluță a spus: 

„Nu, fără ajutorul părinților nu aș putea să mă descurc. Am nevoie de ajutorul lor. Am nevoie de echipament și ghete în primul rând. Noi nu suntem sponsorizate, iar ghetele profesionale de fotbal trebuie să le cumpărăm din banii noștri, aproximativ 13-14 milioane costă o pereche. Din salariul meu, pot să-mi cumpăr o singură pereche de ghete. Sincer, nu m-am gândit să fac și altceva în paralel. Vreau să fiu 100% dedicată fotbalului”, a declarat Meluță la GSP Live.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri despre implicarea pariurilor sportive în fotbalul feminin: „Am văzut fete cu bilete de pariuri”

„Locul ei la cratiță!” » Episodul oribil trăit de Teo Meluță când avea 11 ani + Dezamăgirea trăită după declarațiile lui Becali

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (6)
kingdon
kingdon  •  24 Martie 2020, 11:34
Postat de Nelu Feier pe 23 Martie 2020, 19:00

1300-1400 este f. mult(multe femei nu primesc atata muncind in fabrici) pt.o"asa zisa jucatoare de un fel de asa zis fotbal".Atat ar trebui sa primeasca "fotbalistii" din liga 1(dupa valoarea lor de azi).Fetele mai au si alte oportunitati(mai ales cele frumoase) de a castiga un ban.Au aparut tot felul de asa zise sporturi(***-sal,box fem,lupte fem,fotbal fem,fotbal-tenis,tot felul de sp de contact)penibile de tot.

taci, cu fata asta n-ai voie sa comentezi !!! te-ai nascut si vei muri un nimeni!!

magic4ever
magic4ever  •  23 Martie 2020, 20:18

Teodora Meluță poate sa faca si modeling in paralel, arata bine

10204503677230697
Dinu Androniuc  •  23 Martie 2020, 20:08

Ideal ar fi sa mergeti la munca....ori sa va faceti o cofetarie...sau o brutarie...***...! Acuma o sa le dea peste bot la toti care castiga bani ca dau cu piciorul in minge...Ca fac bani e ok,dar sa faca si ei bani asa cum face fiecare om care chiar munceste ! IN rest sa fim cu totii sanatosi...! Le a dat peste bot la toti care si au dorit si au obligat pe altii sa faca echipe de fotbal feminin...! Adica e simlu...ai spectatori care vor sa te vada,ok,de le bani din vanxare de bilete...Nu ai spectatori cum ele nu au...atunci tati sa faca alta meserie...! Restul este vrajala..>!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează