FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Începe curățenia la Rapid după numirea lui Daniel Niculae ca președinte: „Ei doi vor pleca”

Daniel Niculae // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Daniel Niculae // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 07:33 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 07:44

Daniel Niculae (38 de ani), noul președinte de la Rapid, a lăsat de înțeles că alb-vișiniii se vor despărți de Andrei Nicolescu, vicepreședinte al Consililui de Administrație, și Ovidiu Burcă, antrenorul de la Rapid 2.

Daniel Niculae a revenit la Rapid, fiind numit președinte al grupării cu aspirații de promovare. Fostul idol din Giulești nu i-a uitat pe cei din cauza cărora a plecat de la Rapid în 2018, Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă, și a lăsat de înțeles că aceștia vor fi îndepărtați din club în perioada următoare.

„Știți care a fost decizia mea, din ce cauză am decis de a pleca. Înseamnă că s-au schimbat lucrurile (n.r. - dacă a acceptat acum să vină), că persoanele cu care nu am putut lucra probabil vor pleca săptămâna următoare”, a declarat Niculae în cadrul unei conferințe de presă.

Victor Angelescu: „Nicolescu știa că îmi doresc ca Daniel să vină”

Noul președinte a fost completat de acționarul majoritar Victor Angelescu: „Am avut o discuție cu Andrei (Nicolescu), el știa că eu îmi doresc ca Daniel să vină în funcția de președinte. Andrei era celălalt acționar, eu cred că mi-am făcut datoria atât timp cât am avut un partener, am respectat lucrurile stabilite împreună. Andrei a acceptat, a înțeles ce i-am spus și nu s-a opus, știe că va trebui să luăm anumite decizii săptămâna următoare.

Cu Ovidiu (Burcă) nu am avut nicio discuție pentru că el nu mai este în staff. El este antrenor la echipa a doua, așa că Daniel va avea o discuție cu el. Ovidiu se află încă sub contract, dar asta sunt lucruri care țin de bucătăria noastră internă”, a spus patronul Rapidului. 

Există garanția că lucrurile se vor face cum trebuie, pas cu pas, profesionist, și bineînțeles, cu multă, multă dragoste. Doar dragostea nu este suficientă, dar este exact ceea ce i-a lipsit acestui proiect în ultimul timp. 
- Daniel Niculae, președinte Rapid

VIDEO. Dumitru Dragomir, impresionat de doi fotbaliști de la Rapid: „În doi ani sunt la națională!”

Mai multe știri despre Rapid:

Victor Angelescu a anunțat ce decizie s-a luat în privința lui Mihai Iosif, după calificarea în play-off: „Tocmai ce am discutat cu el”

Conducerea Rapidului, anunț categoric despre baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (13)
adriann_
adriann_  •  04 Aprilie 2021, 19:35

A durat mult, dar in sfarsit au inceput sa zboare nerapidistii din functiile de conducere. Nu stiu ce naiba cauta Burca la Rapid, ce treaba avea el cu Rapidul, ce experienta managerial il recomanda pe el pentru functiile pe care le-a ocupat la Rapid? Singura lui afacere era o carciumioara de doi bani, te face asta vreun manager? Oricum mai e de facut multa curatenie, Stefan Grigorie e si el atarnat de colo pana colo desi n-are treaba cu antrenoratul nici la nivel de copii (a antrenat o grupa si isi lua batai cu carul de la echipe gen Metaloglobus), darmite ca secund la echipa mare si tot asa. Ma nene, un secund la o echipa serioasa e un om care il poate ajuta pe principal cu mai mult decat incalzirea jucatorilor si barfele din vestiar. Ce treaba are Grigorie cu antrenoratul, ce-l recomanda pe el? Uite Craiova l-a luat pe Schumacher secund, un om care chiar poate contribui cu ceva pe-=acolo, nu doar cu "hai baietii" ...

1110875702284197
Cucu Bau  •  04 Aprilie 2021, 18:10

sase baaaa, a venit profesionistu :D

the.king
the.king  •  04 Aprilie 2021, 14:00

Mult succes Daniel, scapa de mizeriile care au capusat Rapidul in ultimii ani!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează