FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:04 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 00:11

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. 

„Rădoi nu are experiență, e un chilipir, un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță, ca să compenseze și el spre final de carieră, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. Stoichiță a fost antrenor și el prin Panama, a antrenat la început pe o parte a canalului, apoi pe cealaltă...

Acum e directorul tehnic și alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum și georgienii îl pun pe Sagnol? Ei au o demnitate. Ce să mai spunem? Nu poți să îl pui pe Rădoi, care nu a antrenat pe nimeni. Nu a avut minima calificare de ore.

Olăroiu e în tribună, un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse niște marionete”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Cornel Dinu acuză selecția lui Mirel Rădoi

Întrebat despre apariția lui Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, în primul 11, Cornel Dinu a lansat încă un atac la adresa lui Mirel Rădoi, pe care îl acuză că aduce la națională jucătorii doriți de nașul Gigi Becali. 

„Domnule, aici e vorba nașul cu finul. Finul Rădoi trebuie să îl mai arunce în joc și pe Olaru, și pe Tănase, care nu e de acest nivel.

 Asta e să ne împăcăm cu nașul, îi punem 3 jucători, să zică a doua zi că pe Tănase ia 86 de milioane de euro, cam cât pe Combinatul de la Galați. Practici românești de realizare a dezastrului”, a mai spus Dinu. 

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (94)
observator_federal
observator_federal  •  03 Iunie 2021, 00:19

Se ambalează presa gigistă doar la gândul că Olăroiu ar ajunge pe banca Naționalei... Băi, sper că Olăroiu nu va fi la Națională, Justin și Argăseală nu vor mai fi la LPF, că Deaconu nu va mai fi la CCA, că Stoichiță, Rădoi și Dică nu vor mai fi la loturile naționale iar presa va fi cu adevărat liberă (de gigism)... Despre locul unde ar trebui să fie Gigi nu mă pronunț eu, aștept decizia altora..

adriann_
adriann_  •  03 Iunie 2021, 00:34
Postat de samrtx pe 03 Iunie 2021, 00:30

Fii serios. Roșul l-a luat această petardă a fotbalului nostru, pe numele lui Tănase. Până să-l lovească pe ăla, a stat numai pe jos, cerșind lovituri în preajma careului advers. A avut două contribuții în acest meci: a dat o pasă bună și a luat roșu contribuind la umilința pe care suferit-o echipa națională. E bun să care sacul cu mingi.

Lumea nu intelege ca Tanase a iesit golgeter marcand vreo 7 goluri din penalty-uri inventate de fluierasii delegati de deaconu-bricheta pentru becali. Scade-i penalty-urile, scade-i golurile marcate in omenii cu Botosani etc si ce ramane? CE AM VAZUT IN SEARA ASTA!!!

jean_valjean
jean_valjean  •  03 Iunie 2021, 01:31
Postat de jean_valjean pe 03 Iunie 2021, 01:22

Nu avem cei mai buni jucatori din lume...dar zi si mie un jucator de la armenia sau georgia, repede, fara sa te uiti pe google sau flash score ! in afara de mkhtarian, ca ala oricum nu a jucat cu noi..! tot va aud, domne nu avem echipa ! nu avem echipa ptr germania si franta, dar pe descultii astia care ne au batut la ultimele meciuri, trebuia sa ii invingem lejer ! in comparatie cu ei, noi tot mai avem cativa jucatori prin serie a, care chiar joaca cand nu sunt accidentati..4 la numar ! inca cativa prin campionate bune ale europei, campioni pe acolo...plus astia din liga 1...noi nu am pierdut cu armenia si georgia ptr ca nu avem echipa ! am pierdut din alte motive, Radoi fiind principalul motiv !

Diferenta o face ca krhskttsyan si kgrabsjsivili sunt selectionati si antrenati de Caparros si Sagnol..ai nostrii de cel mai slab selectioner ever, Radoi..si arogant , increzut pe deasupra...plus ca la aia selectia si primul 11 nu se fac pe pile ca la noi.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează