GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PEDEAPSĂ

EXCLUSIV / UPDATE Zeno Bundea și-a aflat sancțiunea, după ce a lovit o arbitră cu palma peste față la un meci de juniori + reacția fostului fotbalist

Zeno Bundea / Sursă foto: Facebook
Zeno Bundea / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 28 septembrie 2021 19:58 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 23:35

Antrenorul Zeno Bundea (43 de ani), fost jucător la Universitatea Craiova, FC Național și Rapid, a fost suspendat pentru 18 jocuri și a primit o penalitate de 1.500 lei, după ce a agresat o arbitră în timpul meciului pe care echipa lui de juniori U15 Zenit Fotbal Oradea l-a disputat pe 20 septembrie cu LPS Oradea. 

Sentința a fost dată în această seară de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Bihor. Bundea a fost acuzat de arbitra Jozefinne Schuster (23 de ani) că i-a dat o palmă peste față și că a lovit-o cu anterbrațul în piept.

UPDATE Prima reacție a lui Zeno Bundea:

„Bineînțeles că voi face recurs, pentru că decizia este exagerată, având în vedere faptul că la ședința, toți martorii au confirmat spusele mele. Și anume că nu am lovit-o pe arbitră”, a declarat fostul fotbalist. 

Masculul a subordonat femela
EDITORIAL
Masculul a subordonat femela

Jozefinne Schuster: „Mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept”

"Domnul Zeno Bundea a protestat tot meciul. Asistenta Ilie Diana i-a atras atenția tot timpul. După ce l-am eliminat a izbucnit. M-a înjurat ca la ușa cortului, începând cu mama. A intrat pe teren și mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept. M-am dezechilibrat, iar colega mea Diana Ilie m-a ținut să nu cad. 

Am oprit meciul, iar domnul Bundea a continuat înjurăturile și amenințările. A intrat peste noi în vestiar. Chiar dacă aș fi greșit, nu se face așa ceva", a declarat arbitra Jozefinne Schuster, vinerea trecută.

Zeno Bundea și-a aflat sancțiunea, după ce a lovit o arbitră cu palma peste față la un meci de juniori + reacția fostului fotbalist
Jozefinne Schuster, arbitra care îl acuză pe Zeno Bundea că a lovit-o / Sursă foto: Facebook

Zeno Bundea: „Așa a scris domnișoara în raport, dar nu e adevărat!”

Zeno Bundea, internațional cu o selecție la națională, a negat că ar fi lovit-o pe arbitra respectivă, dar a recunoscut existența unui conflict verbal cu aceasta.

Zeno Bundea a mărturisit săptămâna trecută că tensiunile au pornit după ce arbitra a eliminat un jucător din echipa sa pentru cumul de cartonaș galbene, deși, conform regulamentului de la copii, s-ar aplica eliminarea temporară de șapte minute. 

"Nu am lovit arbitra, cum să o lovesc? Așa a scris domnișoara în raport, dar nu e adevărat. Nu a văzut nimeni așa ceva. Într-adevăr, m-a iritat când am văzut că nu cunoaște regulamentul care se aplică la copii. Ea ne arbitra după regulamentul de la seniori. 

Am întrebat-o dacă știe regulamentul care este la copii, iar ea m-a eliminat", a mărturisit Bundea. 

Vicepreșediintele Comisiei Județene de Arbitraj, Alexandru Herman, a declarat:

"Observatorul Petru Boroș a scris în raport că nu a văzut incidentele de la marginea terenului, pentru că era departe, dar a auzit înjurăturile și amenințările domnului Bundea în drum spre vestiare. 

Mai mult, observatorul susține că l-a oprit pe domnul Bundea să nu lovească arbitra în vestiare. Tot acesta a scris că, dl Bundea pusese mâna pe o targă din vestiarul arbitrelor și pe un fanion. Domnul Bundea a mai făcut probleme și la alte meciuri".

234 de partidea strâns Bundea în L1, la Rapid, FCM Bacău, U Craiova, FC Național și U Cluj, marcând în total 22 de goluri

Vezi și: 

Editorial Cristian Geambașu: Masculul a subordonat femela

Scandal de proporții! O arbitră acuză un fost fotbalist român: „Mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept” + Varianta bărbatului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
fckoaforsa
fckoaforsa  •  29 Septembrie 2021, 00:51
Postat de petrep pe 28 Septembrie 2021, 21:49

da, Zeno Bundea primeste ce merita. Dar despre arbitra respectiva care nu cunoaste/confunda regulamentele de arbitraj, nimic-nimic? Despre faptul ca sunt promovate (dupa alte criterii, in nici un caz dupa valoarea lor in arbitraj) nici un cuvintel...***

inteligentule ! oare ce patea ea daca ii dadea lui o palma?

289534292959553
Jiří Janečko  •  28 Septembrie 2021, 21:46

Eu personal nu îi mai permiteam accesul la nici un club și pe nici un teren de fotbal, exceptând ceea ce i s-a întâmplat domnișoarei din partea unui bădăran și nesimțit, problema pe care o văd eu, și cred că este cu mult mai gravă, este faptul că, un asemenea antrenor, cei poate învăța pe acești copii de 15 ani, ce exemplu le dă un asemenea ins, care nu are în caracterul său personal nici un pic de diplomație față de copii, nu față de femei. Nu știu, și nu înțeleg despre ce discutăm. pedeapsa acordată este foarte, foarte blăndă. Nu se poate!!! este strigător la cer.

regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  28 Septembrie 2021, 21:24

Este bun de galeria CSA care au batut o femeie cu copilul langa ea in Dej si pe unul care astepta sa isi ia o cola

Vezi toate comentariile (20)
Comentează