GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

Alegeri 2024. Eu cu cine pariez?

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 13:47 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:47

Se spune că românii se pricep foarte bine la fotbal...și politică. 

Toamna asta, pe Maxbet.ro, poți paria pe candidații la Primăria Capitalei! Urmărește cotele fiecărui candidat și pregătește-ți biletul câștigător. 

BĂTĂLIA VETERANILOR...

Începem ușor, cu alegerile din 2024 pentru postul de Primar al Capitalei, funcție ocupată în prezent de Nicușor Dan. Lupta pentru a doua cea mai râvnită funcție de conducere, după cea de Președinte, se dă între actualul edil și fostul. 

Conform datelor disponibile pe Maxbet.ro, Nicușor Dan este în pole-position, având o cotă de 1.70. Este urmat îndeaproape de fostul Primar General și etern contracandidat, Gabriela Firea, care are o cotă de 2.00.

... ȘI CEILALȚI

Pe lista favoriților se află și George Simion, care are o cotă de aur – 9.00. Îl prinde din urmă Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei, pentru care Maxbet.ro oferă o cotă de 10.00.

Cel care a fost cap de listă din partea PNL la alegerile europarlamentare din 2019, Rareș Bogdan are o cotă care ar putea fi considerată un număr ghinionist de unii, 13.00.

Printre cei care deschid lista oficială a candidaților USR la alegerile europarlamentare 2024, se numără și Dan Barna, care se află pe locul 10 în oferta noastră de pariere, cu o cotă de 20.00.

Pe de cealaltă parte, actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, se clasează pe ultimul loc în ordinea favoriților, având o cotă de 100.00 pentru câștigarea postului. 

ȘI ACUM...

Dacă deja știi pe cine vrei să pariezi la unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe scena politică românească, intră în cont acum! Te așteaptă și surprize la înregistrare, precum și promoții zilnice la alt nivel. Nu uita și de favoriții tăi din sport, iar dacă ai nevoie de extra-inspiratie, vezi pe cine are Cristi Pulhac pe bilet!

Cotele se pot schimba.

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează