GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxBonusuri la Alt Nivel pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2023 12:11 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 12:11

MaxBet.ro ți-a pregătit Bonusuri la Alt Nivel pentru ca fiecare weekend de Liga 1 trăit la intensitate MAXimă! Deschide-ți cont nou acum și profită de până la 800 RON Bonus la Prima Depunere!

BONUS LIVE LA PAUZA MECIULUI

Pariurile tale la Alt Nivel se plasează pe MaxBet.ro cu MaxBonusuri zilnice! Acum pariezi în prima repriză a meciurilor specifice din Liga 1, iar noi îți oferim un BONUS LIVE să pariezi în a douar parte a meciului! Pui bilete cu miză minimă de 10 RON, iar noi îți oferim 25 RON să pariezi pe ce se va întâmpla în a doua repriză!

CREȘTEM COTELE CU 20% PE LIGA 1

Pentru ca experiența ta de pariere să fie la Alt Nivel, îți pregătim Cote Mărite cu 20% pentru piețele: Rezultat final și Total goluri, Pauză/Final și Total goluri, Rezultat final și Ambele echipe marchează. Zilnic între 17:00 – 21:00, vei găsi cele mai mari cote din România, doar pe MaxBet.ro!

100 RON BONUS ÎN FIECARE ZI

Îți oferim 100 RON Bonus Sport zilnic după ce trăiești la Alt Nivel acțiunea din orice sport. Fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și alte sporturi, le avem pe toate, zi de zi, pe MaxBet.ro.

MAXCOTE ÎN FIECARE ZI

Vrem să ai parte de o experiență la Alt Nivel atunci când îți plasezi pariurile pe MaxBet.ro, așa că îți oferim Cote Mărite zi de zi, pentru câștiguri extra.

PARIEZI LA ALT NIVEL PE MAXBET.RO

Pariurile tale la Alt Nivel se plasează pe MaxBet.ro cu MaxCote, Bonusuri și Oferte zilnice care să îți transforme pasiunea în câștig! Să fie verde!

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează