GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxHalloween – Bonusuri zilnice, înfricoșător de bune!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2023 13:50 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 13:50

Pe Maxbet.ro s-a dat startul celei mai înfricoșătoare campanii – MaxHalloween! În perioada 1 – 31 Octombrie, poți participa la o vânătoare de surprize, care îți poate aduce garantat, în fiecare zi, premii și bonusuri.

NE IEI SAU NU NE IEI BONUSUL ZILNIC?

Nu ar trebui să ratezi această promoție, unde ai posibilitatea de a câștiga super premii! În plus, mecanismul de participare este accesibil tuturor! 

Tot ce ai de făcut este să ai un cont pe Maxbet.ro, iar de aici, lucrurile sunt simple: pentru a fi eligibil la promoția MaxHalloween, trebuie să fi efectuat o depunere în ultimele șapte zile. Iar dacă abia acum vrei să descoperi universul MaxBet.ro, înregistrează-te cât mai rapid, pentru a avea mai mult timp la dispoziție să găsești surpriza din dovleac. 

Înscrie-te în promoție pentru o groază de premii puse la bătaie până pe 31 Octombrie. Ce trebuie să faci pentru a câștiga:

1. Intră zilnic în contul tău de Maxbet.ro;

2. Apasă pe ziua curentă din MaxHalloween și profită de surpriza pregătită;

3. Repetă procesul în fiecare zi, până la finalul lunii Octombrie.

NU TE SPERIA!

Vizitează zilnic MaxBet.ro și pornește la vânătoare de premii! Alege unul din cei trei dovleci și află ce ți-a picat! Nu vrem să stricăm surpriza, dar îți putem spune doar că, printre alte bonusuri puse la bătaie, poți revendica rotiri gratuite la unele dintre cele mai populare sloturi din Cazino, precum: Madame Destiny, Tombstone, Tome of Madness.

OFERTE ÎNFIORĂTOR DE BUNE

Pe Maxbet.ro, te distrezi cu peste 2.000 de sloturi de la cei mai importanți furnizori. Fă-ți intrarea în universul Maxbet.ro cu un Pachet Dublu de Bun Venit, iar dacă ești un împătimit al sportului, avem ceva și pentru tine - 100% BONUS până la 800 RON. În plus, ai la dispoziție oferte zilnice, MaxProvocări săptămânale sau Jackpoturi care se pot declanșa în orice moment! 

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează