GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nou pe Maxbet.ro! O platformă de pariuri sportive la alt nivel

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2023 12:51 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 12:52

7 Motive să pariezi pe Maxbet.ro

De acum, pariorii își pot plasa biletele câștigătoare pe noua platformă de pe Maxbet.ro, pentru o experiență la alt nivel. 

Ești pasionat de fotbal? Joci pe scor corect la tenis? Sau pe totalul punctelor la baschet? Jocul tău la alt nivel începe pe Maxbet.ro - pe site sau în aplicație - cu promoții exclusive și cote mărite în fiecare zi. Am construit noua platformă pentru ca tu să ai o experiență simplă și rapidă, cu o ofertă extinsă de meciuri. În plus, ai beneficii exclusive, la un click distanță:

  1. Cele mai mari cote din România
    Profită de combinațiile MaxBooster și de evenimentele cu MaxCotă pentru a câștiga mai mult! În fiecare zi oferim cote mărite pentru meciurile de top din cele mai populare sporturi.
  2. MaxBonus
    Dacă joci un bilet cu cel puțin 5 evenimente de cotă 1.25, primești automat un câștig mai mare la final, cu promoția MaxBonus. Poți încasa cu până la 100% în plus, dacă ești inspirat!
  3. Dueluri la fotbal
    Ai ocazia să pariezi pe dueluri indirecte dintre echipe! Spre exemplu, crezi că Arsenal va termina sezonul din Premier League peste Liverpool? Ai o cotă foarte bună pentru asta!
  4. Pariu Șansă
    Dacă te-a scos un meci de pe bilet, stai liniștit! Pe Maxbet.ro rămâi câștigător cu promoția Pariu Șansă, disponibilă în fiecare zi, pentru biletele care conțin cel puțin 11 evenimente.
  5. MaxWheel 
    Dacă ai o depunere în ultimele 7 zile, poți să învârți ZILNIC roata norocoasă de pe Maxbet.ro și să câștigi bonusuri la depunere, bonusuri de rulaj la pariuri sportive, dar și premii cash.
  6. Clubul VIP
    Strânge puncte în contul tău VIP și avansează la următorul nivel, pentru a te bucura de avantaje extinse: bonusuri aniversare, surprize fără depunere și cadouri speciale.
  7. Pariuri originale
    Vrei să pariezi pe alegerile prezidențiale? Sau pe show-urile tale favorite de la televizor? Sau poate vrei să mizezi pe evenimente inedite din timpul meciurilor... Le găsești în oferta zilnică!

În plus, pe Maxbet.ro poți beneficia și de un bonus de bun venit generos de 100% până la 800 RON, ca să trăiești la alt nivel acțiunea din sportul tău preferat. Fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și alte sporturi, le avem pe toate, zi de zi, pe Maxbet.ro! Să fie verde!

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează