GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Promoție OKTO.CASH pe MaxBet.ro: până la 500 RON BONUS BACK! Profită și tu!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2023 17:09 / Actualizat joi, 24 august 2023 17:10

Pe MaxBet.ro, depunerile sunt acum mai simple, fără card sau cont bancar, prin intermediul OKTO.CASH! Și pentru că vrem să ducem lucrurile la Alt Nivel, ți-am pregătit o ofertă specială atunci când îți alimentezi contul prin OKTO.CASH, care sigur va fi pe placul tău.

De aceea, credem că trebuie neapărat să profiți de această ofertă la depunere unde, la început de săptămână, te răsplătim cu un bonus pe măsură!

CUM ACTIVEZI OFERTA

În fiecare zi de Luni, poți avea în contul tău de jucător 25% până la 500 RON BONUS BACK, dacă realizezi depuneri de minimum 300 RON prin OKTO.CASH, în decursul unei săptămâni (Luni-Duminică). Cum faci asta? Nimic mai simplu: descarci aplicația MaxBet Cazino și cu un simplu cod generat automat, poți merge la o stație SelfPay pentru a-ți alimenta contul, apoi tot ce îți rămâne de făcut este să te distrezi responsabil pe MaxBet.ro!

Știi că nu ne plac lucrurile complicate, de aceea, pentru a-ți ușura procesul de alimentare a contului, poți urmări clipul dedicat acestui tip de depunere chiar aici. De asemenea, intră pe pagina dedicată acestei promoții și află acum tot ce trebuie să știi.

JOCUL TĂU LA ALT NIVEL!

Pe MaxBet.ro găsești mereu ceva pe gustul tău, așa că fă-ți cont chiar acum! Simte adrenalina la cote maxime cu fiecare spin dat, pe site sau în aplicație! În plus, poți profita de cele mai bune oferte, cu turnee săptămânale, premii cash, rotiri gratuite și misiuni zilnice. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, și bucură-te la Alt Nivel de experiența MaxBet.ro!

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close