GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Te bagi la un fotbal? FC Voluntari face un transfer de senzație!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2024 19:45 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 19:46

Vestea săptămânii în fotbal nu este că pleacă Jurgen Klopp de la Liverpool! Înainte de etapa din weekend, Maxbet.roanunță un nou parteneriat de calitate, prin care "jocul la alt nivel" atinge și proiectul fotbalistic din Voluntari.

Maxbet.ro și-a unit forțele cu FC Voluntari, o echipă tânără, ambițioasă și profesionistă, întotdeauna motivată să lupte pentru trofee și pentru performanță la alt nivel. "Potrivirea" a venit natural! Vorbim despre un club de fotbal serios și responsabil, care a investit inteligent și a reușit să câștige trofee importante în ultimii ani. Acum... a cam dat de greu - se bate în zona retrogradării din România, dar are un sprijin în plus în lupta din această primăvară. 

Noi îți propunem să rămâi aproape, fiindcă acest parteneriat îți rezervă foarte multe surprize și adrenalină garantată la stadionul din Pipera. Până ne întâlnim, poate vrei să te distrezi cu pariuri originale pe meciurile lui FC Voluntari! Le găsești în fiecare săptămână în rubrica PARIURI NEBUNE de pe Maxbet.ro, noul tău teren de pariuri sportive.

Continuăm sezonul 2023/2024 cu multe emoții. Că o să le trăim în zona de play-off sau play-out... vedem după meciul cu Hermannstadt! 😉 Ne vedem la stadion!

 

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează