INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - COSTA RICA 3-1

VIDEO Angel Di Maria a strălucit în absența lui Lionel Messi! Gol de generic în Argentina - Costa Rica

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 11:29 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 11:39

Argentina se pregătește pentru Copa America 2024 (20 iunie - 14 iulie, SUA) și a disputat un amical, 3-1 contra naționalei din Costa Rica.

Fără Lionel Messi, campioana mondială s-a a fost condusă la pauză, după ce Ugalde a marcat în minutul 34. După pauză, elevii lui Lionel Scaloni au punctat de trei ori și au întors soarta meciului.

Fanii rivalelor s-au bătut pe Metropolitano! Au scos cuțitele după Columbia - România
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Fanii rivalelor s-au bătut pe Metropolitano! Au scos cuțitele după Columbia - România

VIDEO. Angel Di Maria, gol de generic în Argentina - Costra Rica

Tonul revenirii l-a dat Angel Di Maria, cel care a purtat banderola de căpitan. Extrema de la Benfica a marcat imediat după pauză, în minutul 52. Golul lui nu doar că a restabilit egalitatea, dar i-a și încântat pe fani. Di Maria, care a marcat atât în finala Copa America 2021 cât și în finala CM 2022, a înscris un gol spectaculos, direct din lovitură liberă, de la 20 de metri. Mingea s-a dus perfect, în vinclu.

Golul de 2-1 a venit imediat. La 4 minute de la reușite lui Di Maria, a punctat și Alexis Mac Allister. Iar scorul final l-a stabilit atacantul lui Inter, Lautaro Martinez.

Di Maria a trecut prin clipe grele

Di Maria a primit luni amenințări cu moartea în Rosario, orașul în care s-a născut jucătorul. El a fost avertizat să nu se întoarcă în Rosario. Mesajul vine în contextul în care jucătorul spunea în urmă cu o săptămână faptul că vrea să-și încheie cariera la Rosario Central, echipa de la care a plecat în fotbalul mare.

Conform Buenos Aires Times, amenințarea a fost scrisă pe un bilețel aruncat dintr-o mașină în fața casei familiei sale. Pe bilet mai era menționat faptul că nici măcar Maximiliano, guvernatorul provinciei, nu-i poate garanta siguranța lui Di Maria în cazul în care va decide să se întoarcă în oraș.

„Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă niciodată la Rosario, pentru că altfel o să-l pedepsim prin uciderea unui membru al familiei. Nici măcar Maximiliano Pullaro (guvernatorul provinciei Santa Fe) nu vă va salva. Noi nu aruncăm cu hârtie. Noi aruncăm cu gloanțe și cadavre”, a fost mesajul primit de familia fotbalistului, potrivit portalului de știri Infobae, care citează surse din poliția argentiniană.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Plecăm cu șansa a treia la EURO! Cum arată cotele după ce Ucraina și-a asigurat calificarea
EURO 2024
Plecăm cu șansa a treia la EURO! Cum arată cotele după ce Ucraina și-a asigurat calificarea
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”
UCRAINA
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează