INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Afectat de depresie » Un titular al naționalei Franței recunoaște că a trecut prin momente grele: „În capul meu ceva a fost greșit”

Benjamin Pavard, în centru // Foto: Getty Images
Benjamin Pavard, în centru // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2022 16:29 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 18:25

Benjamin Pavard, 26 de ani, a recunoscut în L'Equipe că a trecut prin momente grele în timpul pandemiei, dar că s-a reconstruit, revenind cu prestații bune la clubul Bayern Munchen și la naționala Franței. 

Benjamin Pavard a jucat duminică seară 90 de minute contra Danemarcei (0-2) ţn Liga Națiunilor și înaintea partidei a acordat un lung interviu în L'Equipe, în care a povestit despre ce i s-a întâmplat în perioada pandemiei. 

Criza sanitară de Covid-19 i-a provocat o depresie, prin care a trecut fără să știe nimeni din afara familiei și câtorva prieteni. „În capul meu ceva a fost greșit, la început zici că nu e nimic, va trece, însă constați că persistă și mergi la antrenament și nu ai chef. Trebuie să reacționezi. Sunt om ca toți oamenii și chiar dacă ai o casă mare și o sală de gimnastică, ai nevoie să iei contact cu alții.”

Benjamin Pavard, Franța: „Am ieșit întărit"

Pavard explică ce a simțit: „Mă ridicam și n-aveam poftă de mâncare. Mi-am ocupat timpul, stând în bucătărie, uitându-mă la seriale. Dar pe Netflix era OK două minute... Nu-mi place cuvântul depresiv, dar trebuia să îl admit, fără ocolișuri. L-am mascat în fața celorlați și acum mă simt mult mai bine.” 

A fost o perioadă în care n-a strălucit apoi la club și la echipa națională, totuși a ieșit din această pasă pentru a se reconstrui. „Am ieșit întărit și asta m-a schimbat. Am ieșit crescut ca bărbat din toate astea, eram pe cont propriu ca mulți jucători de fotbal și a fost nevoie de niște oameni buni să-mi ridice capul.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Meci oprit între Franța și Polonia U18 » Francezii au luat 4 cartonașe roșii în 20 de minute: un jucător francez i-a dat un cap în gură unui adversar, apoi s-a iscat o bătaie generală!

Șocant! Mii de migranți obligați să plece din Qatar înaintea Mondialului!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează