INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

VIDEO Drăgușin s-a antrenat pentru prima oară cu noii colegi » Românul, partener de exercițiu cu vedeta care a costat 60 de milioane de euro

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 19:30 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 21:57

Tottenham a postat primele imagini cu Radu Drăgușin (21 de ani) antrenându-se în tricoul londonezilor.

Transferat cu 25 de milioane de euro de la Genoa, Drăgușin a fost primit ca un adevărat superstar la echipă. Acesta a fost prezentat în stil mare pe rețelele de socializare ale clubului londonez, cu numeroase postări. Sintagma favorită a fost „Enter the Drăgușin”, urmată de o imagine cu un dragon.

Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român

VIDEO Radu Drăgușin, primul antrenament pentru Tottenham

Ultimele postări îl arată pe Radu îmbrăcat în tricoul londonezilor în sala de forță, antrenându-se alături de noii săi colegi. Un indiciu care atestă magnitudinea transferului lui Drăgușin la Tottenham este partenerul pe care acesta l-a avut încă din prima zi. 

La un exercițiu în pereche în care se foloseau de niște benzi elastice, Drăgușin a fost coechipier cu nimeni altul decât Richarlison, atacant transferat de Spurs pentru 58 de milioane de euro și unul dintre starurile trupei lui Postecoglou.

Ange Postecoglou, în dialog cu reporterii GSP: „Radu Drăgușin a fost mereu pe radarul nostru”

La conferința de presă dedicată meciului cu Manchester United, programat duminică, în Premier League, era imposibil să lipsească subiectul „Radu Drăgușin”.

Iar managerul Ange Postecoglou a venit cu amănunte din culisele transferului de 30 de milioane de euro parafat de Tottenham. Reporterii GSP Theodor Jumătate și Sebastain Culea, prezenți la Londra, au vrut să afle ultimele detalii despre jucătorul tricolor cel mai scump din istoria fotbalului românesc.

„Am avut o listă de jucători pe care i-am urmărit metodic, a fost munca mai multor oameni, a departamentului de scouting. Mi s-au prezentat informații amănunțite în urmă cu șase săptămâni, de atunci a fost pe radarul nostru, era limpede că era ce căutam, o bună opțiune pentru noi și am urmărit clar această pistă. 

Am încercat să obținem și mai multe date despre el, ca jucător, ca persoană, am continuat să-l analizăm. Odată ce am avut raportul gata, am realizat că el e prioritatea noastră numărul unu” „Îmi plac calitățile lui defensive, calitățile fizice, are o mare marjă de creștere, dar și de îmbunătățire, are doar 21 de ani. 

Motivul pentru care l-am adus pe Radu... Nu sunt doar accidentările, în anumite meciuri sunt lucruri pe care vrei să le schimbi... Cu Radu am oportunitatea de a avea trei fundași centrali de top. Meciuri diferite presupun metode diferite”, a declarat Ante Postecoglou. 

Drăgușin va avea aceleași șanse ca orice alt jucător, dacă voia să fie titular nonstop rămânea la Genoa. Dar Radu știe că a venit la un club mare, aici există concurență, face parte din dezvoltarea oricărui jucător. Cred că este important pentru naționala României că Radu a ajuns la un club atât de mare, luptând pentru postul său cu un campion mondial, Romero, cu Micky van de Ven, care va deveni unul dintre cei mai buni jucători pe postul lui. E locul în care Radu trebuie să fie în acest moment, iar naționala României va câștiga de pe urma sa

- Ange Postecoglou, antrenor Tottenham

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  12 Ianuarie 2024, 21:32
Postat de Van_Basten pe 12 Ianuarie 2024, 20:48

"Ultimele postări îl arată pe Radu îmbrăcat în tricoul londonezilor în sala de forțe..." Se antreneaza si fortele speciale la baza lui Spurs?! Trupele SAS?

In plus, au fost descoperite doua (DOUA!!) femei de servici care se uitau la schimbul de pase. Deci, valoarea reala a privitorilor nu este - in fapt - 6J da melioane. Este 60,002,000-. Respect.

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Ianuarie 2024, 20:59

Ar fi de ras daca n-ar fi de plans aceasta lipsa masurii ...

Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 20:48

"Ultimele postări îl arată pe Radu îmbrăcat în tricoul londonezilor în sala de forțe..." Se antreneaza si fortele speciale la baza lui Spurs?! Trupele SAS?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează