INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

La tribunal, fostul președinte al federației spaniole o acuză pe Jennifer Hermoso: „Ea mă apucă de unde poate, o apuc și eu pe ea”

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso. Foto: Imago Images
Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 15:04 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 15:19

Luis Rubiales (46 de ani) a declarat în fața judecătului Francisco de Jorge, de la Audiencia Nacional, că sărutul forțat cu Jennifer Hermoso a fost „o dovadă de afecțiune, un fapt natural ce s-a petrecut în fața a milioane de ochi din lume între două persoane care au conviețuit mult timp”.

Se împlinesc mâine trei săptămâni de când fostul președinte al federației spaniole de fotbal (RFEF) a fost convocat să depună o mărturie la Audiencia Nacional în fața judecătorului Francisco de Jorge. 

Publicația El Español a intrat în posesia stenogramei cu declarații date Luis Rubiales ce demonstrează că cel acuzat pentru „agresiune sexuală" a contraatacat și și-a susținut în continuare nevinovăția.

Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie
INAUGURARE
Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie

„Cum să n-o respecte Luis Rubiales pe Jennifer Hermoso?”

„"Am câștigat titlul mondial.și mi-am manifestat afecțiunea. Asta nu este ca și cum cineva al lua în birou pe altcineva și să-i dea, ascuns de priviri indiscrete, un sărut cu forța. Nu. A fost ceva natural, în fața a milioane de ochi, între două persoane ce au conviețuit atâta timp", a spus fostul șef al RFEF. 

Unul dintre avocații săi a completat mărturia și a declarat că Luis Rubiales a respectat-o pe jucătoarea naționalei ibrice: „Cum să n-o respecte pe Jenni? După sărut, Hermoso a murit de râs și i-a dat două palme peste obraji clientului meu".

„Fetele m-au prins și m-au aruncat în sus”

Luis Rubiales a mai spus în fața judecătorului: „De ce ar trebui să-mi cer scuze pentru ceva de care amândoi au fost supemulțumiți? Jennifer minte când afirmă că eu am doi copii, pentru că sunt trei. Ea mă apucă de unde poate, o apuc și eu pe ea și nimic mai mult. Două sau trei minute mai târziu m-au prins și m-au aruncat sus, legănându-mă. 

În acele clipe nu pot spune dacă mi-a atins, cu scuzele de rigoare, fundul, genunchii sau umărul. Noi am câștigat o Cupă Mondială, iar euforia și bucuria extraordinară au fost ceva de nedescris".

Luis Rubiales numește „Kissgate” o anecdotă!

„În declarația sa, publicată parțial de El Español, Rubiales o acuză pe Jenni de minciună și insistă că sărutul, pe care el îl califică drept «anecdotă», a fost consimțit și că nu a făcut niciodată presiuni pentru a-l justifica în mod public. 

Ceea ce ne-am dorit a fost să nu creăm o problemă rezultată din ceva ce a fost doar o anecdotă și care, cu siguranță în ceea ce privește decorul și altele, nu era potrivită în acel loc și la acele momente", a concluzionat publicația amintită.

Citește și: 

Mondialul, încă o catastrofă: „E o aberație ecologică" + Trucul folosit de Infantino pentru a readuce turneul în Arabia Saudită!

Metoda neconvențională prin care AC Milan a anulat avantajul galeriei celor de la Borussia Dortmund

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Octombrie 2023, 15:13
Postat de arnautull pe 05 Octombrie 2023, 18:23

***?

Deschide gura când vorbești cu mine

arnautull
arnautull  •  05 Octombrie 2023, 18:23
Postat de steaua.libera pe 05 Octombrie 2023, 16:31

Cat tupeu sa ai sa te dezbraci de caracter LIVE in fata lumii... iar cel mai absurd e ca lui i se pare totul normal, era euforic. ***

***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  05 Octombrie 2023, 17:08

Daca era invers nu era nici o problema dar , in lumea ultrafeminista in care traim, va fi crucificat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close