INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar, interzis pe Twitch dintr-un motiv incredibil » Ce i-a făcut unui coechipier

Neymar // foto: Guliver/gettyimages
Neymar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:34 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 13:10

Neymar (28 de ani), vedeta lui PSG, a primit o lovitură în mediul online, fiind interzis temporar pe platforma de streaming Twitch.

În urmă cu câteva zile, brazilianul a primit o interdicție temporară pe Twitch. Motivul nu a fost anunțat oficial, dar totul indică spre o gafă comisă de Neymar de curând.

Luna trecută, Neymar i-a dezvăluit accidental numărul de telefon lui Richarlison, coleg în echipa națională a Braziliei. Jucătorul lui PSG se filma în timp ce juca Counter Strike, moment în care a filmat ecranul telefonului său, pe care era afișat numărul de telefon al lui Richarlison.

Platforma interzice dezvăluirea unor astfel de informații personale, așa că a decis să îl interzică temporar pe Neymar, în ciuda faptului că fotbalistul lui Everton a privit totul ca pe o glumă.

Richarlison a dezvăluit că în doar 5 minute după ce Neymar i-a arătat numărul, a primit 10.000 de mesaje - mai multe detalii AICI.

VIDEO. Neymar, spectaculos la PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona, gafă uluitoare a conducerii » A calculat greșit impozitele pentru Neymar și a plătit cu 10 milioane mai mult! Acum îi cere banii înapoi jucătorului!

„Ansu Fati de Brazilia” a pus marile cluburi ale Europei pe jar » Cine este jucătorul urmărit de Barcelona, Real Madrid și AC Milan

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează