INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AC MILAN 0-0

Antonio Conte, enervat de un jucător după ce Tottenham a ieșit din Europa: „Egoist! Are dreptate, are un sezon de rahat”

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan. 
Foto: Imago
Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 17:48 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 18:25

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan, scor 0-0, din manșa retur a „optimilor” Ligii Campionilor. 

Tehnicianul din „Cizmă” a spus că este de acord cu faptul că sud-americanul a avut un sezon slab, în care a fost deseori accidentat, dar l-a criticat pe Richarlison pentru că se gândește numai la el, nu la întreaga echipă. 

Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!
MAFIA PARIURILOR
Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!

Antonio Conte i-a răspuns lui Richarlison

„Am văzut interviul acordat de Richarlison la finalul meciului cu AC Milan. El nu m-a criticat pe mine. A spus că a avut un sezon de rahat și are dreptate. Nu trece printr-o stagiune bună. 

S-a accidentat, a jucat și a marcat în Liga Campionilor, a mers la Campionatul Mondial și s-a accidentat grav și acolo. Cred că a fost extrem de sincer când a spus că nu trece printr-un sezon bun. 

Dar stagiunea nu s-a terminat încă. Dacă va merita să joace, îi voi acorda această șansă”, a declarat Antonio Conte, în cadrul conferinței de presă de înaintea meciului cu Nottingham Forest, potrivit Daily Mirror. 

Antonio Conte: „Richarlison a făcut o greșeală”

„Având în vedere declarațiile date în restul interviului, cred că Richarlison a făcut o greșeală. Când vorbești numai despre tine, și nu de întreaga echipă, ești egoist.

Mereu le-am spus jucătorilor că, dacă vrem să construim o echipă bună și să cucerim trofee, trebuie să folosim cuvântul «noi», nu «eu», pentru că, altfel, te gândești numai la tine. 

A făcut o greșeală și și-a cerut scuze pentru asta. Este bine că am putut clarifica acest aspect în fața întregii echipe. Trebuie să fim mai buni la acest capitol. Trebuie să fim o echipă și să arătăm că avem spirit de echipă, în special în momentele rele”, a mai punctat Antonio Conte, potrivit sursei citate.

Richarlison, sezon modest la Tottenham

Richarlison a venit vara trecută la Tottenham, club care a achitat 58 de milioane de euro pentru transferul lui de la Everton. 

Brazilianul n-are parte de un prim sezon grozav în Londra, s-a confruntat cu numeroase accidentări și cu o formă inconstantă, a marcat două goluri în Liga Campionilor, zero în Premier League. 

VIDEO. Rezumat: Tottenham - AC Milan 0-0

Citește și: 

Un jucător dezvăluie o tentativă de blat: „Mi s-au oferit 50.000 de euro ca să pierd meciul. Ne-am dus beți să jucăm”

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează