INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Dybala a torpilat Barcelona și râde de remontada visată de catalani: "Va fi greu pe Camp Nou, dar noi securizăm calificarea"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 00:01

Paulo Dybala, atacantul argentinian al lui Juventus, a reușit o partidă de zile mari în fața Barcelonei, marcând o "dublă" de senzație în fața catalanilor, într-o victorie cu 3-0, în sferturile de finală a Ligii Campionilor.

Dybala e convins că echipa sa nu va avea soarta lui PSG, echipa franceză fiind învinsă de Barcelona în optimi, în ciuda faptului că se impusese în partida tur cu 4-0. 

"Am făcut o partidă mare, am profitat de fiecare ocazie pe care ne-am creat-o. E un rezultat pozitiv pentru ceea ce ne așteatptă în retur.

Sunt extrem de fericit, de mic voiam să trăiesc astfel de momente. Suntem într-un moment pozitiv, avem încredere în noi și sperăm să ne atingem toate obictivele.

E important că nu am primit gol, știm cât de greu e pe Camp Nou, dar noi suntem o echipă mare și avem toate armele pentru a securiza acest rezultat", a spus eroul argentinian al lui Juventus, la finalul meciului cu Barcelona. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  12 Aprilie 2017, 00:49

Unde "rade de remontada visata de catalani"? Cancanism obosit.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  12 Aprilie 2017, 07:02

Nimeni nu râde de nimeni aici...

dase
dase  •  12 Aprilie 2017, 06:48

Acest articol ar trebui moderat pentru ca nu descrie realitatea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează