INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - DORTMUND

Nasser Al-Khelaifi a răbufnit când a fost întrebat dacă îl dă afară pe Luis Enrique

Nasser Al-Khelaifi / Foto: GSP.ro
Nasser Al-Khelaifi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 07:44 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 09:55

Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, s-a manifestat vehement când a fost întrebat despre viitorul lui Luis Enrique la campioana Franței, în contextul eliminării acesteia din semifinalele Champions League de către Borussia Dortmund (0-1 în returul de pe Parc des Princes și 0-2 la general).

Al-Khelaifi a negat cu vehemență scenariul demiterii lui Enrique printr-un răspuns agresiv către jurnalistul care i-a adresat întrebarea cu pricina: „Dar ce întrebare este asta? Nu înțelegi fotbalul sau ce?”.

Un scenariu incredibil prinde contur după calificarea Borussiei în finală: nemții pot da 6 echipe în viitorul sezon al Ligii Campionilor!
CALIFICARE
Un scenariu incredibil prinde contur după calificarea Borussiei în finală: nemții pot da 6 echipe în viitorul sezon al Ligii Campionilor!

Nasser Al-Khelaifi și-a manifestat tristețea ulterior

După aceea, Nasser Al-Khelaifi și-a exprimat dezamăgirea după un nou sezon în care PSG nu și-a atins obiectivul de a câștiga Champions League.

„Suntem foarte dezamăgiți de rezultat. Suntem triști, am meritat mai mult. Am tras în bară de patru ori, de două ori săptămâna trecută... Mingea nu a vrut să intre. Ne-am gândit că mergem în finală și suntem dezamăgiți pentru noi și pentru fani.

Sunt mândru de echipa mea, cea mai tânără din Europa. Am ajuns în semifinale de trei ori în cinci ani. Acesta nu este scopul nostru, obiectivul era să câștigăm finala. Ăsta este fotbalul, trebuie să-l accepți și uneori nu este corect”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, conform marca.com.

Moment tensionat cu Luis Enrique în prim-plan

La rândul său, Luis Enrique (53 de ani) a fost implicat într-un scurt moment tensionat la finalul partidei PSG – Dortmund 0-1, la capătul căreia echipa sa a ratat calificarea în finala Champions League, după ce a cedat la general, 0-2, în fața nemților.

Antrenorul parizienilor s-a arătat iritat de întrebarea unui jurnalist, care l-a pus să explice cum a fost posibil ca PSG să lovească bara de 4 ori în returul de pe „Parc des Princes” și de două ori în manșa tur.

„Este chiar serios să întrebi asta? Diferența dintre bară și mingea care intră în poartă depinde de ce? Am avut 3 goluri care în mod normal s-ar fi produs, am avut ghinion.

Dacă îmi spui că din cauza jucătorilor am lovit bara e ciudat”, a fost reacția tehicianului spaniol, la finalul partidei, conform lequipe.fr.

VIDEO Ion Țiriac aruncă „bomba”: „I-am zis lui Nasser de la PSG să luăm Dinamo! Aproape a cumpărat turneul de la Madrid”

Citește și:

Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”
DINAMO
Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”
Luis Enrique, cu „grădinița” în teren la semifinala cu Dortmund » Record în ultimii 15 ani de Champions League
CHAMPIONS LEAGUE
Luis Enrique, cu „grădinița” în teren la semifinala cu Dortmund » Record în ultimii 15 ani de Champions League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
tomitan
tomitan  •  08 Mai 2024, 17:15

Era o zicală la noi ,cică " turcul plăteste!" De când au inceput arabii să arunce cu banii precum Cămătarii si Sportivii in Salam sau Minune,acum cică se spune " arabul plăteste!" Să mai bage incă un miliard ,si poate poate o să ajunga si-n finală.

manx
manx  •  08 Mai 2024, 11:49
Postat de contrabas3 pe 08 Mai 2024, 10:46

…de asemenea dau declarații aiuritoare, sunt enigmatici, ironici, au atacuri devastatoare la comentariile altora, etcetera. Cam asta sunt cuvintele și expresiile pe care le citim zilnic în gesepe, doar personajele și situațiile sunt diferite. Dacă nu a murit încă, jurnalismul sportiv din Romania e în metastază.

Vorbesti despre jurnalismul sportiv, fese goale, sâni siliconati, corpuri feminine în toate pozitiile posibile si imposibile? Telenovele, titluri bombastice si continutul articolelor ridicol si mincinos? Le-a mai pus Gigi frâna si dau mai putine basme despre el. Niste sclifositi si mironosite acesti ziaristi. Daca le pui lor întrebari incomode le sar sigurantele.

enigmaticul
enigmaticul  •  08 Mai 2024, 11:41

Qatarezul să mai bage vreo 2 mld în echipă, că tot nu va lua niciodată ”cupa cu urechi”, mai ales dacă pleacă și Muppet, în vară!! Așa se întâmplă când ai bani, dar nu ai cap.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close