INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Alex Mitriță se simte excelent în MLS » Românul a înscris un nou gol superb pentru New York City

Alex Mitriță
(foto: nycfc.com)
Alex Mitriță (foto: nycfc.com)

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:12

Alexandru Mitriță (24 de ani, extremă stânga) a înscris încă un gol încântător pentru New York City, în victoria cu scorul de 2-1 împotriva lui Colorado Rapids.

Mitriță a trimis un șut plasat de la 20 de metri, iar portarul echipei adverse nu a avut nicio șansă. Acesta este al 6-lea gol pentru Mitriță de la transferul în SUA. Fostul fotbalist al Craiovei a intrat în minutul 63 pe teren, timp suficient însă pentru a aduce succesul echipei sale.

New York City este pe locul 4 în acest moment în Conferința de Est, poziție care îi permite accederea în play-off-ul MLS.

8.000.000 €a încasat Craiova pentru fotbalistul său în luna februarie a acestui an

Citește și:

VIDEO Tătărușanu a luat trei goluri la debutul cu Lyon! A luat nota 4 în presa franceză: „N-a avut vreo paradă decisivă” 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
observator_federal
observator_federal  •  21 Iulie 2019, 12:22

Superfotbalist, evident cel mai produs al fotbalului nostru... Idol la Craiova, Mitriță nu a avut parte în fotbalul nostru gigist (aici sunt incluși și ziariștii, arbitrii, oficialii FRF LPF și selecționerii) de aprecierea și susținerea pe care le merita cu prisosință... Fotbalul românesc nu este capabil să iasă din zodia mistificărilor și a falselor valori, a corupției și lipsei bunului simț...

j0k3r
j0k3r  •  21 Iulie 2019, 17:54
Postat de dinamo_fan pe 21 Iulie 2019, 13:14

frumos gol, bravo ! nu are cum lipsi de la nationala. a, ba da, de la nationala pensionarilor si a lustragiilor de banci de rezerve are cum.

Cel mai bun si mai exact comentariu. RESPECT

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Iulie 2019, 13:14

frumos gol, bravo ! nu are cum lipsi de la nationala. a, ba da, de la nationala pensionarilor si a lustragiilor de banci de rezerve are cum.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează