SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

Gațu și Voina s-au luat de Martin Ambros după eșecul cu Rusia: "Uitați-vă, se vede clar pe imagini!" » Moderatorul a considerat că trebuie să intervină: "Oameni buni, vă rog"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 10:43

Radu Voina și Cristian Gațu, doi foști campioni mondiali ai României, l-au criticat pe selecționerul Martin Ambros, chiar dacă spaniolul a ajuns cu naționala noastră în finala mică a Campionatului European, unde va întâlni Olanda. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

"Ambros e un antrenor foarte bun, dar trebuie să vorbești românește la echipa națională. Trebuie să cunoști cultura handbalistică de aici și jucătoarele din România. Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine. Bine, după prima săptămână de turneu totul era minunat, dar după aceea...

Trebuie să faci de așa natură încât fetele să joace împreună. Ambros e un antrenor foarte bun, cu o carte de vizită impresionantă, dar eu sunt adeptul antrenorilor români, să se vorbească limba română la națională", a declarat Voina.

A fost momentul în care moderatorul TV Digi Sport, Viorel Grigoroiu, a simțit nevoia să tempereze discursul critic al lui Voina: "Oameni buni, antrenorul ăsta ne poate aduce o medalie".

Prezent și el în studio, Cristian Gațu a intrat în dezbatere și a preluat de la Voina: 

"Eu nu sunt convins că după un time-out fetele înțeleg tot ce spune Ambros. Ele par că înțeleg la final, când strigă «Hai, România!», dar pe parcurs, dacă vă uitați, se unesc câte două și își zic: «Ce a vrut să spună?». Se vede pe imagini, am văzut eu", a spus Gațu.

Are naționala de suferit pentru că antrenorul nu cunoaște limba română?

Da, Gațu și Voina au dreptate
Nu, limba engleză e suficientă

38d4932d eeac 4d15 91ec 48185a0ab3af
Voina și Gațu în studioul Digi încadrați de moderatorul Viorel Grigoroiu și jurnalistul Narcis Drejan

Citește și:

ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Gațu și Radu Voina au analizat eșecul cu Rusia: "Mă așteptam la așa ceva. Absența Cristinei Neagu s-a simțit"

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (77)
233786397008461
Florea Paun  •  15 Decembrie 2018, 19:33

Si uite asa am gasit dusmanul strain exploatator si vanzator de tara , meciuri si jucatoare. Am vazut unele comentarii absolut timpite ca si cei care le-au scris. Bai, ala de ziceai de selectie. Ai tu nume , handbaliste care faceau ravagii si nu le-a luat spaniolul?E vinovat spaniolul ca a semnat pivotul cu Gyor? Bai ce dracu, stiu ca sintem neam de pleava, dar chiar asa?

1037235313056897
Mihai Grandori  •  15 Decembrie 2018, 17:45
Postat de gabisivoglo pe 15 Decembrie 2018, 15:55

I cannot agree more with you , ca sa folosesc o limba care nu le place stimabilor domni, pe care ii respect, de altfel. Daca il mai contestam profesional pe Ambros dupa ce a facut la Gyor pe motiv ca engleza lui nu e tocmai literara sau ca nu il inteleg jucatoarele inseamna ca suntem niste frustrati incurabili... Mie mi s-au parut time-out-urile chiar inspirate si cu mesaje tactice clare, de multe ori au facut diferenta. Spre deosebire de Tadici: "hai ba fetelor un pic, ce dracu...:))))

Chiar crezi ca Trefilov nu le injura pe ale lui ? Dar probabil ca rusoaicelor le prieste !!! Ale noastre sunt mai sensibile . Cred in continuare ca Russia niciodata n-a fost mai de batut ca acum ...Viachireva a fost protejata de Ambros (ca de e jucatoarea lui de la club) trimitand s-o marcheze pe cea mai neexperimentata jucatoare din lot - Polocoser ce oricum nu avea ce cauta in lot , ca si Ratiu de altfel...

ceaiuri
ceaiuri  •  15 Decembrie 2018, 17:30
Postat de Garbis Haciadurian pe 15 Decembrie 2018, 17:06

Îmi pare rău că trebuie s-o spun dar antrenorii români au rămas la handbalul din 1900 toamna, refuza sa evolueze iar singura lor arma este sa atace antrenorii străini cu proxima ocazie in loc sa învețe, sa fie in pas cu handbalul de azi. Cei doi invitați și încă alții ce s-au perindat pe la TV nu înțeleg handbalul modern, unul spunea că pe vremea lui juca în fiecare zi un meci în turneele finale dar uita să spună că handbalul de atunci era o glumă fata de cel actual, atât tehnic cat și tactic și mai ales fizic. Niste *** ce refuza sa evolueze ci doar se lamenteaza

cu antrenori romani am devenit si campioni mondiali....

Vezi toate comentariile (77)
Comentează