SPORTURI  »  TENIS  »  GLUMĂ

FOTO Imaginea care face înconjurul internetului, după despărțirea dintre Djokovic și Ivanisevic » Mouratoglou, în rolul principal

Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic (52 de ani). O glumă cu Patrick Mouratoglou (53 de ani) a făcut înconjurul internetului. +21   FOTO
Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic (52 de ani). O glumă cu Patrick Mouratoglou (53 de ani) a făcut înconjurul internetului.

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 20:27 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 21:06

Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic (52 de ani). O glumă cu Patrick Mouratoglou (53 de ani) a făcut înconjurul internetului.

Djokovic și Ivanisevic au format o echipă timp de 6 ani. O perioadă fructuoasă, dar și cu multe momente tensionate. N-au fost puține dățile în care Novak a țipat către lojă. Cei doi reușiseră să depășească fiecare hop. Până astăzi.

Gluma zilei, după ruptura dintre Djokovic și Ivanisevic

La scurt timp, pe rețelele de socializare a devenit virală o glumă cu Patrick Mouratoglou protagonist. Pe ecranul telefonului lui Nole apărea un apel din partea fostului antrenor al Simonei Halep.

Imaginea care face înconjurul internetului, după despărțirea dintre Djokovic și Ivanisevic » Mouratoglou, în rolul principal
Patrick Mouratoglou, apel către Novak Djokovic / FOTO: Twitter

Postarea a strâns peste 60.000 de vizualizări în prima oră pe contul de „X” al comunității „The Tennis Letter”.

Mouratoglou a reluat recent colaborarea cu danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP). Rezultatele sunt sub așteptări până în acest moment, o eliminare în turul secund la ATP Miami, 1-6, 1-6 cu maghiarul Fabian Marozsan (57 ATP).

FOTO. Novak Djokovic s-a despărțit de Goran Ivanisevic: „Prietenia a rămas mereu solidă”

+17 FOTO

„Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să fie parte din echipa mea. S-a întâmplat în 2018, când eu și Marian (n.r- Marian Vajda, fostul antrenor al lui Djokovic) căutam să aducem în echipa noastră inovație și puțină magie la serviciu.

De fapt, nu am adus doar un ajutor la serviciu, ci am adus râsete, distracție, ani terminați pe primul loc, recorduri doborâte și 12 Grand Slam-uri (și câteva finale). Am menționat și drama?

Goran și cu mine am decis acum câteva zile să nu mai lucrăm împreună. Legătura noastră de pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost mereu una solidă. De fapt, sunt mândru să spun (nu știu dacă și el e) că nu doar că am câștigat trofee împreună, ci avem și o luptă în paralel, de mai mulți ani, când ne jucăm Parchisi. Iar asta nu se va opri.

Îți mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Novak Djokovic.

Citește și alte știri din tenis:

Darren Cahill cere o revoluție după cazul Simona Halep: „Se risipesc milioane!”
SIMONA HALEP
Darren Cahill cere o revoluție după cazul Simona Halep: „Se risipesc milioane!”
Irina Begu s-a întors în circuitul WTA după o pauză de șapte luni
REVENIRE
Irina Begu s-a întors în circuitul WTA după o pauză de șapte luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  28 Martie 2024, 08:34

Ivanisevic avea patima jocurilor de noroc!Cum prindea un ban cum„il juca la pacanele”!Și...pierdea tot!Iar Djokovic l-a luat in staful lui ca sa-l ajute!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează