ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21. Jucătorul lunii în Premier League a primit un card nejustificat de scump!

Dominic Calvert-Lewin (23 de ani), atacantul lui Everton, este jucătorul lunii în Premier League // foto: Guliver/gettyimages
Dominic Calvert-Lewin (23 de ani), atacantul lui Everton, este jucătorul lunii în Premier League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 11:40 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 13:31

Dominic Calvert-Lewin (23 de ani), atacantul lui Everton, are un preț care nu prea se justifică în FIFA Ultimate Team.

Cei de la EA au răsplătit startul fabulos de sezon al lui Calvert-Lewin, dar cardul lui de jucătorul lunii în Premier League, de 84 are un preț foarte ridicat pentru această fază a jocului. 

Chiar dacă tânărul vârf englez are atribute foarte bune și poate asigura multe goluri, un preț între 50.000 și 60.000 de monede pur și simplu este foarte mare acum. Vor exista gameri care se vor risca, pentru că vârful lui Everton va reprezenta o variantă foarte bună în atac, dar cum cardul acesta nu poate fi schimbat, costurile obținerii lui vor goni majoritatea gamerilor. Mai ales când există variante ca Ansu Fati. 

Mai multe știri despre FIFA 21:

Încă două carduri OTW vin în FIFA 21 » Variante interesante din Premier League pentru gameri!

Ansu Fati face senzație în FIFA 21, la doar 17 ani! Ce carduri a primit puștiul-minune de la Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează