ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Un gamer poate domina Premier League cu o echipă care nu costă mult

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:43 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:14

Doar 100.000 de monede costă formula care poate aduce foarte multe victorii pe FIFA 21.

Reputata publicație Fourfourtwo le-a oferit gamerilor o variantă de echipă formată din fotbaliști foarte buni din Premier League, pentru un preț mai mult decât bun. 

Portarul lui Fulham, Areola, este o variantă excelentă, mai ales că vine la un preț de sub 1000 de monede. Apărarea este una foarte solidă, cu Nathan Ake, de la Manchester City, alături de Fikayo Tomori, de la Chelsea. Lateralii sunt și ei foarte valoroși, cu Sergio Reguilon și Joao Cancelo, de la Tottenham, respectiv Manchester City

Echipă cu Bale, Ziyech și Rodrigo în atac

De la mijloc în sus echipa este una spectaculoasă. Noua vedetă a lui Arsenal, Thomas Partey, nu costă decât 13.000 de monede, iar perechea lui, Mateo Kovacic este mult mai ieftin. Croatul de la Chelsea ar putea fi transferat cu 1500 de monede.

Trio-ul ofensiv din spatele vârfului asigură viteză, tehnică, creativitate și goluri. Gareth Bale și Wilfried Zaha vor depăși foarte mulți fundași laterali, iar Hakim Ziyech reprezintă un mijlocaș ofensiv extrem de tehnic, cu o viziune bună a jocului, dar și posibilitatea de a marca. Noul atacant de la Leeds, Rodrigo, încheie această echipă formată din vedete de Premier League, dar care poate veni la un preț redus și care poate aduce multe victorii pentru un gamer.

Citește mai multe știri din esports:

Un fundaș din Ligue 1 primește un card Rulebreakers

O nouă teorie a conspirației în FIFA 21 » Fanii acuză, EA Sports păstrează tăcerea

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează