FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 2-1

Impresarii aleg titularii » Tătăruşanu a apărat cu Chiajna ca să fie vîndut în iarnă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 20:26

Gigi Becali a decis ca Tătăruşanu să apere în faţa lui Stanca pentru a-l putea vinde la iarnă în străinătate


Ofertele din străinătate fac echipa la Steaua. Gigi Becali a hotărît ca Tătăruşanu să redevină titular în poarta roş-albaştrilor în detrimentul lui Răzvan Stanca. Patronul Stelei a povestit cum i-a dat vestea celui din urmă: "Tată, eu nu am nimic cu tine, chiar îmi place cum aperi, dar Tătăruşanu trebuie să fie titular pentru că vreau să-l vînd. După aia e mai bine pentru tine, că o să fii tu titular".

Vrea 6 milioane de euro
Becali i-a fixat preţul titularului din poarta echipei naţionale: "El are mai multe oferte, am vorbit cu Victor şi mai multe echipe se interesează de el. Vreau să iau cinci sau şase milioane. Cum să cer mai puţin dacă am plătit eu 1,5 milioane pe el, plus salariul pe care i l-am dat, am cheltuit cu el vreo două milioane şi ceva de euro!".


11 partide a evoluat Stanca pentru Steaua în acest sezon în toate competiţiile, primind 11 goluri


"L-am titularizat pe Tătăruşanu cu Chiajna pentru că ştiam că va fi convocat la echipa naţională. Acum e concurenţă mare, nu ştiu pe cine o să mizez cu Ceahlăul"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Tatu e liber să-şi vadă copilul
Două motive de bucurie pentru Leandro Tatu: nu are ruptură musculară, aşa cum existau suspiciuni, şi a fost lăsat liber cîteva zile, fiindcă soţia lui urmează să nască zilele acestea. Brazilianul a fost folosit în toate meciurile din campionat de cînd a venit la Steaua, exceptîndu-l pe cel cu Chiajna, pentru care a fost indisponibil din cauza problemelor musculare. Va fi apt şi pentru jocul cu Ceahlăul, din runda viitoare.

"Mai mulţi stelişti la Dinamo!"
Steaua vrea să joace derby-ul din etapa a 16-a pe Naţional Arena. Meciul e considerat acasă la "cîini", dar steliştii cred că vor avea o galerie mai mare. "În «Groapa» lor nu veneau niciodată mai mult de 12.000 de suporteri", a calculat Becali. Roş-albii mizează pe faptul că zona în care e construit noul Stadion Naţional e una tradiţional dinamovistă şi de aceea nu vor suferi în urma mutării din Ştefan cel Mare, dar au un motiv de nemulţumire: spre deosebire de ei, rivalii lor au evoluat deja pe arena nou-construită.

Lui Dragomir nu-i place de Tănase
"Dubla" cu Maccabi Haifa şi golul cu Concordia Chiajna i-au adus laude lui Cristi Tănase, dar există şi un om din fotbalul românesc care are dubii în privinţa mijlocaşului Stelei. Dumitru Dragomir crede că Dodel e supraevaluat: "Unde a strălucit Tănase? La Steaua? Doamne, fereşte! A dat şi el două-trei goluri şi gata, e făcut mare jucător! Ca să merite laude, ar trebui să fie bun timp de doi-trei ani!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
bobluci
bobluci  •  10 Noiembrie 2011, 11:29

normal ca patronii de club si impresarii decid in cele mai multe cazuri cine, cand, cat joaca, cum cred ca se intampla si in cazul tatarusanu insa articolul in sine este ceve de genul copii nu sunt adusi de barza ci nascuti de femei..inca o dovada ca ne place sa discutam discutii :)

hunter2oo5
hunter2oo5  •  10 Noiembrie 2011, 09:59
Postat de forumeer pe 10 Noiembrie 2011, 07:10

Articolul in sine e o prostie, oricum Tatarusanu ar fi reintrat titular, cu sau fara declaratia gibonului 0ier. . Vestea buna e ca Tatu nu are ruptura si poate juca in urmatorul meci! S-a simtit lipsa lui cu Concordia din plin. Eu i-as baga pe Rusescu si Tatu titulari, fratii Costea pe banca, asa ar fii normal!

O sa stea fratii costea pe banca atunci cand o sa-mi vad eu ceafa... Chiar azi dimineata, cand ma pregateam sa plec la munca, erau stirile sportive la TV si il dadeau pe becali care declara "Cum sa lipseasca fratii costea din primul 11? Steaua o sa straluceasca cu ei in teren". Si inca ceva, Rusescu o sa plece la iarna...

many_steaua
many_steaua  •  10 Noiembrie 2011, 09:20
Postat de sorin1989 pe 10 Noiembrie 2011, 09:02

Pana la meciul cu Maccabi Haifa aveam o parere mai buna despre Stanca in comparatie cu Tatarusanu, si in special pentru ca Stanca mi se parea un portar care, desi nu exceleaza in poarta, nu face totusi nici erori, si nu exista teama din partea coechipierilor ca se poate pierde un meci pe "mana" lui (ca in cazul lui Carlos sau Zapata si in dese randuri si a lui Tatarusanu) ...Pe cand acum, nici unul nu e mai breaz decat celalalt...Deci e neimportant cine e titular acu. PS: in prezent cel mai bun portar roman este Balgradean,care (la fel cum mi se parea si Stanca inainte) nu este neaparat un portar care sa faca "miracole" in poarta, ci un portar care nu face greseli si

Helmuth Duckadam nu era nici el un portar care scotea goluri imposibile dar eram sigur ca nu face greșeli elementare. Tătăruşanu are mari lacune și ar face bine să plece, nu va fi niciodată un mare portar . Doi atacanți cumpărați cu banii de pe el ar fi un vis.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează