FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA

FOTO Oltenii l-au bătut pe Lucescu! CS U Craiova a câștigat amicalul cu Zenit! Antrenorul român s-a enervat pe marginea terenului

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 20:37

CS U Craiova a câștigat lejer amicalul din Austria împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Zenit Sank Petersburg, scor 2-0. Din formația rusă n-au lipsit fotbaliști precum Garay, Criscito sau Jirkov.

Primul gol al meciului a venit în minutul 35. Madson l-a deschis excelent pe Mazarache, iar acesta a punctat fără probleme.

După pauză s-a făcut 2-0, când Mazarache a fost în rolul pasatorului, iar Zlatinski a șutat imparabil din 10 metri.

Mircea Lucescu s-a agitat pe marginea terenului, fiind dezamăgit de prestația jucătorilor săi. A avut multe momente în care nu s-a abținut și i-a certat pe elevii săi. 

Echipele:

Zenit: Baburin - Jovaovici, Garay, Criscito, Jirkov, Rianzanțev - Zinkov, Bavin, Salamatov, Kiriyenko, Dolgov

Rezerve: Kerjakov, Rudakov, Vasyutin, Aniukov, Bogaiev, Lombaerts, Neto, Zuiev, Chernov, Javi Garcia, Moglievets, Iusupov, Mauricio, Maximilian, Gassilin, Ivanov, Kirilov, Kerhakov, Djordjevici, Șeidaiev

CS U Craiova: Calancea - Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu, Madson, Zlatinski, Bancu, Băluță, Ivan, Mazarache

Rezerve: Popescu, Vlad, Mateiu, Dumitraș, Kay, Screciu, Petre, Surugiu, Manea, Vlădoiu, Ciocoteală, Jurj, Hreniuc

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (34)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Iulie 2016, 06:58

Misto asta cu ”proiectul inceput de Mircea Rednic”... :-D

bogdany8
bogdany8  •  01 Iulie 2016, 01:46

Si sincer acuma, mai bine Multescu venea la noi. Eu pe el il vedeam continuitorul proiectului inceput de Mircea Rednic. Andone e doar un sclav care se indoaie dupa cum bate fieru. Mi-e sila de personaju ala. Incet-incet incepe sa semene cu Negoita. Minte si ne duce cu zaharelu.

bogdany8
bogdany8  •  01 Iulie 2016, 01:43

Ce se mai bucura prazarii astea ca au batut rezervele lui Zenit. Stati ma potoliti ca Zenit nu a jucat cu un Dyzuba,Witsel,Hulk recent transferat la Chinezi, Corluka,etc. Au jucat pustanii de la echipa a doua a clubului milionar. Doar nu credeati ca Zenit care investeste cat nu o sa viseze niciun club din Romania vreodata au luat bataie de la celebrele perle nesflefuite pe nume Mazarache si Zlatinski. Uitati-va ce echipa a trimis Lucescu Batranu si dupaia sariti in sus. Se vede insa ca Lucescu a facut o alegere proasta venind la Zenit. Mai bine se retragea la Sahtior unde avea un nucleu bine inchegat si foarte multi jucatori valorosi. Acum deja la Zenit are vreo 4 infrangeri si 1 egal de cand a sosit la Rusi. Parerea Mea. Mai bine se retragea la Sahtior in glorie si cu succese decat sa fie huiduit de Zenitarii si sa fie injurat si scuipat. O sa vedeti ca in campionatu Rusiei Lucescu va termina pe locu 5-6.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează