FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA - ZENIT 2-0

Mulțescu după victoria în fața lui Il Luce: "Sunt mândru de băieți" » Ce zic marcatorii Mazarache și Zlatinski

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 21:23

Înfrângerea cu CS U Craiova, scor 0-2, l-a scos din sărite pe Mircea Lucescu, cel care după meci a plecat nervos de la stadion și i-a pus pe jucătorii lui Zenit să meargă pe jos până la hotel.

Gigi Mulțescu exultă după acest succes, chiar dacă a venit doar într-un amical: "Vreau să-i mulțumesc lui Lucescu pentru că a acceptat acest amical. Sunt mândru de băieți, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece. Lucescu e încă «verde», sigur va face o echipă bună la Zenit.

Craiova e în construcție, vrem play-off-ul în sezonul viitor", a zis Mulțescu.

VORBESC MARCATORII

Mazarache a comentat și el acest succes: "Am dat un gol frumos, foarte important pentru mine. Mai ales că finalul sezonului trecut nu mi-a plăcut.

Am fost foarte motivat. O să fie greu, dar sigur că putem face multe în sezonul viitor. Ne încântă ideile aduse de domnul Lucescu". Zlatinski l-a completat: "O victorie importantă, de moral. Ne pregătim bine pentru campionat. Avem de învățat pentru a fi mai buni. Ne înțelegem bine cu noul antrenor".

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Iulie 2016, 12:17
Postat de Costel Tudor pe 01 Iulie 2016, 07:55

Bravo oltenasilor ,daca erați voi la Euro sigur jucam finala !

Nici nu mai era nevoie, nea Costele, fugeau toti cand vedeau furtuna olteneasca...

gogu2005
gogu2005  •  01 Iulie 2016, 10:32

si acum sa ne amintim cum sunau interviurile cu mititleu dupa astfel de meciuri (pt ca jucatorii erau neimportanti, nea adrian dadea goluri): "i-am umilit, o sa vedeti in campionat vom lua cupa si campionatul, vom matura cu steaua si dinamo, gigi se va ruga de mine sa nu-i dau mai mult de 3 goluri, am oferte de zeci de milioane euro pt toti jucatorii dar eu cer sute de milioane etc. " Rezultatul in realitate: 8 ani de insolventa, 2 retrogradari, 1 desfiintare.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iulie 2016, 08:43

...normal ca obiectivul este locul 3 ...dar cu echipa actuala trebuie sa ajunga in play off...in iarna o sa avem liber la transferuri pe bani ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează