FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5

EXCLUSIV Alibec, discuții aprinse cu fanii: "Mi-am riscat sănătatea pentru voi, iar voi așa reacționați?" » Reacție pentru GSP.RO + comentariu dur al lui Șumudică!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 09:29

Denis Alibec s-a contrat cu fanii la finalul meciului cu Dinamo. Acesta a fost taxat de mai multe ori în timpul partidei de suporteri, mai ales după ce Dinamo a trecut în avantaj, 3-2. 

În ultimele 5-6 minute acesta s-a mutat pe partea dreaptă, spre fanii de la Tribuna a II-a, și a început un duel la distanță.

Aceștia l-au înjurat non stop, iar Alibec a ținut să le amintească de meciurile cu Steaua și West Ham, care au adus succese importante echipei giurgiuvene. 

După meci Alibec a venit spre ei și le-a cerut socoteală. Nervoși din cauza rezultatului fanii au continuat să-l înjure, moment în care Denis a decis să închidă discuțiile și să plece supărat la vestiare. 

"Nu mi se pare normal să ajung să fiu înjurat de fanii de la Giurgiu. Eu mi-am dat viața pentru echipa asta, mi-am riscat sănătatea și am făcut tot ce am putut pentru a câștiga trofee importante.

Nu vreau să le aduc anumite meciuri în discuție, pentru că și colegii mei m-au ajutat, dar au uitat prea ușor ce am făcut aici. Îți spun sincer că dacă aș putea nu aș mai juca la Giurgiu, în fața lor. Îi mulțumesc lui Mister că mi-a luat apărarea, el știe cât de mult contează pentru mine părerea suporterilor", a zis Alibec pentru GSP.RO. 

Reporterul GSP.RO l-a întrebat pe Șumudică la conferința de presă despre evenimentul de la final:

"A fost stupefiat de reacția publicului de aici, care l-a huiduit. Să-și aducă aminte că Alibec a marcat o grămadă de goluri aici, a pus umărul serios la câștigarea campionatului și grație reușitelor sale au văzut oamenii ăștia West Ham și FC Copenahaga, echipă de Champions League.

Până acum ei vedeau doar Dunărea Giurgiu cu echipe de Liga a 2-a. Ce să mai zic! Ăștia-ș oamenii, nu ne merită! Îmi pare rău de domnul primar și cei care fac totul pentru ca această echipă să aibă condiții. Publicul giurgiuvean nu merită această echipă", a răspuns Șumudică. 

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2016, 20:20

*** de Giurgiu au pretentii mari. Nu accepta ei doar un campionat. Ei vor si o istorie acum. Saracii, ei nu realizeaza ca aceasta "echipa"...care e orice mai putin "Astra Giurgiu", nu are absolut nicio legatura cu orasul respectiv. Ei nici macar Astra Ploiesti nu erau, pentru ca aia e echipa actuala Petrolul Ploiesti. Ei sunt o strutocamila facuta la indicatii de partid (psd) ca sa se mai prinda ceva voturi prin judetele sarace din sud dar care are zilele numarate. Ei ar trebui sa ii pupe mana celui care i-a salvat de la moarte, noroc ca nu prea stie el fotbal, a dat MILIOANE pe niste jucatori pe care in vara probabil ca ii lua gratis. Asa a facut si cu alte echipe in trecut si bineinteles ca nu a prins UCL. Asa se va intampla probabil si anul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Noiembrie 2016, 10:30

Daca scormonim la *adevar* nu sunt giurgiuvenii vinovati cu nimic.Poate echipa aceea de Liga a 2-a era mai a*lor* decat Astra. Astra este o echipa furata de la Cluj prin filiera Ploiesti. Hotul a fost Walter ,iar cel care a cumparat -o de la el a fost Niculae. Din acea echipa numai Budescu a mai ramas. S-ar putea sa ma insel. Alibec face ce face pentru a fi in forma pentru ..Steaua. Eu respect echipa Astra , a scris istorie ,a devenit campioana, sper sa nu se destrame datorita agresivitatii Stelei ,ii urez succes i continuare.

bogdzsch
bogdzsch  •  18 Noiembrie 2016, 10:05

TI-AI RISCAT SANATATEA PT BANI

Vezi toate comentariile (3)
Comentează