FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 18:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

FRF și LPF nu sunt echidistante » Şumudică va fi judecat pentru gesturi obscene. Stanciu nici măcar nu a fost convocat

Șumudică și gesturile pentru care riscă să fie suspendat
Șumudică și gesturile pentru care riscă să fie suspendat

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

Azi, Şumudică va fi judecat şi poate fi suspendat pentru gesturi obscene. Stanciu nu a fost convocat pentru comportament asemănător.

Şedinţa de azi a Comisiei de Disciplină poate influenţa în mod direct lupta pentru titlu în Liga 1. Cazul lui Marius Şumudică se va afla pe ordinea de zi a forului prezidat de Daniel Cernat. Motivul: gesturile obscene pe care tehnicianul le-a făcut în timpul meciului tur Steaua - Astra 1-0, din semifinalele Cupei Ligii.

Dacă Şumudică va fi suspendat, iar comunicarea oficială a Comisiei va apărea după startul meciului de azi, de la Giurgiu, atunci "principalul" dunărenilor va fi suspendat chiar la "finala" campionatului. Dacă se va produce înainte, atunci Şumudică nu va sta azi pe bancă şi îşi va ispăşi sancţiunea în Cupa Ligii, în cazul în care va fi suspendat numai o etapă.

În schimb, pentru aceleaşi gesturi, făcute tot spectatorilor, stelistul Nicuşor Stanciu nu va compărea în faţa comisiei. El le-a arătat degetul mijlociu fanilor Pandurilor după meciul direct, însă nimeni nu a sesizat Comisia pentru ca Stanciu să fie sancţionat.

Nici în cazul lui Şumudică, arbitrii şi observatorii n-au notat nimic în raport, numai că secretarul general al FRF a făcut memoriu! Asta deşi meciul s-a jucat în Cupa Ligii, competiţie organizată de LPF.

"Eu de ce sunt chemat la comisie şi Stanciu nu? Încerc să găsesc o explicaţie, poate degetul meu e mai lung decât al jucătorului de la FCSB? Dacă pentru asta sunt vinovat să mi se spună, pe cuvânt că mă duc să mi-l scurtez"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Gestul lui Stanciu e extrem de condamnabil. Sunt total împotriva jucătorilor, antrenorilor şi tuturor celor care fac aşa ceva la adresa oamenilor care până la urmă sunt cei care le plătesc salariile, adică publicul"
Andrei Vochin, consilier FRF

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (27)
vasglo
vasglo  •  13 Aprilie 2016, 16:33

Ca rapidistul notoriu, frustratul antistelist, Andrei Craitoiu, precum si Cocalarul parior si logoreic, Sumibet, fac pe "naivii", ii inteleg. Asa sunt ei, niste "naivi"!-:).. Insa nu-l inteleg pe Andrei Vochin! Sa nu stie el ca Sumudica este un recidivist notoriu ce s-a facut remarcat prin gama variata a gesturilor huliganice si provocatoare facute la adresa adversarilor din tribune, si nu numai, plecand de la suptul ostentativ al degetului, aratatul posteriorului catre tribune si a chilotilor catre jurnalisti si telespectatori la conferinta de presa, pana la scandarea de injurii contra Stelei alaturi de galeriile prietene, in timp ce Stanciu a facut un singur gest reprobabil? Pai se compara ce a facut si continua sa faca un pretins antrenor (in realitate un cocalar, dupa manifestari..) de la care avem pretentii de a fi si un exemplu pentru tinerii fotbalisti, cu gestul singular al lui Stanciu, un copil in fond? Sunt similare "pedigriurile" celor doi in ale gesturilor reprobabile pe stadioane??.....De la cine o fi invatat Stanciu gestul cu pricina, maestre?? In caz ca va fi chemat de vreo comisie, asa cum ceri, ce-ai zice daca Stanciu ar pleda in favoarea lui zicand ca a vazut gestul respectiv si la antrenorul Sumudica, care are mult mai multa minte decat el, si a crezut ca e un gest de salut, de prietenie, nu ceva reprobabil?..-:)

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  13 Aprilie 2016, 14:40

...acesti politruci rosii care conduc FRF,sunt rizibili,numai de mafioti a avut fotbalul noroc...si din pacate educatia la nivelul copiilor si juniorilor sunt marcate de manele si...smecherii...adio performanta...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Aprilie 2016, 14:18

nici unul dintre ei nu trebuie "judecat" si suspendat! la cate suporta jucatorii si antrenorii din partea golanilor din tribuna, reactia lor este mai mult decat scuzabila, ca sa nu spun motivata...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează