FOTBAL  »  CUPA LIGII  »   GAZ - ASA TG. MUREŞ 0-2

VIDEO Chirurgul plastician » Dan Alexa a schimbat faţa mureşenilor în doar două zile: 2-0 cu Gaz Metan în Cupa Ligii

Zicu l-a ajutat pe Dan Alexa să debuteze cu o victorie pe banca lui ASA // FOTO Bogdan Dănescu
Zicu l-a ajutat pe Dan Alexa să debuteze cu o victorie pe banca lui ASA // FOTO Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 00:00

Dan Alexa a schimbat faţa mureşenilor în doar două zile de când a preluat echipa.

În sfârşit, mureşenii pot răsufla uşuraţi! Trupa ardeleană începe să arate cât de cât a echipă de prima ligă. După ce au pierdut primele trei meciuri din acest sezon, ASA părea deja o candidată la retrogradare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În disperare de cauză, directorul sportiv Daniel Stanciu l-a adus pe banca tehnică pe Dan Alexa pentru a-l înlocui pe Bonetti. Şi bine a făcut! În "optimile" Cupei Ligii, de ieri, cu Gaz Metan, Mureşul a avut o cu totul altă faţă!

Chiar dacă în cele mai multe momente s-a bazat pe contraatac, Gazul fiind echipa mai ofensivă, ASA a avut şi ea momentele ei în care a dus mingea în careul advers, chiar dacă în faţa porţii, la finalizare, mai este de lucrat.

Cine n-are grăsuţ să-şi cumpere!

Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Bic putea marca, dar şutul său a lovit transversala. Tot în prima parte a jocului, decarul Ianis Zicu a stârnit mai mult amuzamentul spectatorilor, o dată prin fizicul său pufos, devenit deja celebru în Liga 1, şi a doua oară pentru lentoarea cu care s-a mişcat.

Râsetele au continuat până în minutul 55, când Gabi Matei a centrat perfect din dreapta, fix în spatele fundaşilor medieşeni, iar Zicu a încercat o execuţie acrobatică, eşuată. Probabil enervat de evoluţia sa ştearsă de până atunci, grăsuţul Zicu a găsit resurse fizice nebănuite şi a oferit o nouă mostră din talentul care acum 12 ani îi aducea un transfer la Inter Milano.

Ianis a avut o poziţionare perfectă, ieşind din ofsaid fix în momentul pasei lui Kuku, şi a pus latul, din 13 metri central. Pentru a închide gura tuturor contestatarilor, în minutul 80, Zicu i-a dat o pasă foarte bună lui Feketics, care i-a luat faţa fundaşului Stancu şi a expediat mingea în poarta lui Greab.

Au venit Raul Costin şi Goga

După transferurile lui Romeo Surdu, Claudiu Belu şi Gaston Mendy, mureşenii s-au mai înţeles cu doi fotbalişti cu state vechi în Liga 1. E vorba de închizătorul Raul Costin, 31 de ani, şi de atacantul Dorin Goga, 32 de ani. Costin vine la ASA după ce a petrecut trei zile la Dinamo, în probe, jucând şi un "amical" cu Tărlungeni.

"Am schimbat mai mulţi fotbalişti pentru că e bine să existe competiţie, vreau să dau şanse tuturor, dar am văzut multe carenţe ale jucătorilor mei în jocul cu ASA"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Nu e o finală de Champions League să ne bucurăm exagerat, vom uita repede această victorie. Nu s-a întâmplat nimic, trebuie să ne gândim la campionat, să câştigăm cu Viitorul"
Ianis Zicu, mijlocaş ASA Tg. Mureş

"Echipa avea nevoie de o victorie, pentru moralul echipei. Mă mulţumeşte mult determinarea jucătorilor, au încercat să fie foarte disciplinaţi tactic"
Dan Alexa, antrenor ASA Tg. Mureş

gaz metan asa 0 2

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează