FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID

Campionul despărţirilor » Atu-ul lui Lucescu în finala Cupei României

În Qatar, Răzvan Lucescu va încasa 1,2 milioane de euro pe an
În Qatar, Răzvan Lucescu va încasa 1,2 milioane de euro pe an

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 21:07

Lucescu jr. are un atu în finala cu Dinamo. A divorţat de formaţiile pe care le-a antrenat doar prin victorii, plus un egal în primul mandat de la Braşov.

Răzvan Lucescu va pleca după finala Cupei Timişoreana de la Rapid, semnînd deja cu El Jaish, locul 2 în sezonul recent încheiat din Qatar. Giuleştenii devin favoriţi în faţa rivalilor din Ştefan cel Mare dintr-un motiv inedit: la finalul mandatelor de la FC Braşov, Rapid şi "naţionala" României a plecat învingător.

Lucescu jr. şi-a dat demisia în precedenta aventură din Grant tot după o finală de Cupă. În 2006/2007, alb-vişiniii au cîştigat Cupa după un duel cu Poli Timişoara (2-0) şi, imediat după, l-a anunţat pe Copos că-şi poate căuta un nou tehnician.

În 2009, a decis titlul
Nici pe banca tehnică a Braşovului nu a pierdut. La finalul primului mandat, a făcut 2-2 cu FC Bihor, iar în a doua perioadă a decis cîştigătoarea campionatului, reuşind să învingă pe Dinamo şi pe Poli Timişoara în ultimele două meciuri ale sezonului 2008-2009 şi să trimită titlul la Urziceni. Răzvan a cîştigat şi ultimul meci ca selecţioner al României. Chiar dacă ratase calificarea la Euro 2012, "naţionala" a învins categoric Bosnia, scor 3-0.

"Finala cu Dinamo trebuie neapărat cîştigată. E singurul trofeu rămas, vom juca la sacrificiu şi Cupa sperăm să fie a noastră" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

487210-caseta-lucescu.jpg

INBOX:
- Rapidiştii au făcut memoriu pentru a-i anula cartonaşul roşu lui Rui Duarte, iar răspunsul îl vor primi cel mai probabil în această după-amiază. "Sper să dea dovadă de clemenţă, să anuleze cartonaşul. S-a văzut că a fost contact şi nici vorbă de simulare", a declarat Răzvan Lucescu.
- Liţă Dumitru i-a acuzat pe Copos şi Răzvan Lucescu: "Vă spun eu, Copos nu a vrut să ia campionatul. Cînd a dorit, l-a adus pe Mircea Lucescu. Acum, ce a făcut Rapid?1 Pe ce loc a terminat, 4?! Anul trecut nu a fost la fel?! Răzvan nu a făcut mai nimic la Rapid"
- Nicolae Manea îl sfătuieşte pe Deac să nu continue la Rapid: "Chiar dacă nu va rămîne la Schalke, poate merge la altă echipă în Germania. În orice caz, nu-i recomand să rămînă în România".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  22 Mai 2012, 12:59

dar il apreciez si ii multumesc pt tot ce a facut, cu bune si cu rele.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  22 Mai 2012, 12:59
Postat de kily pe 22 Mai 2012, 01:48

dumnezeule mare, ajuta'ne sa scapam de cosmarul asta tuciuriu! aproape ca'mi doresc sa pierdem cupa numai ca sa fiu sigur ca scapam de puradel. acest baiat de tata este personna non-grata printre antrenori... doar hagi este mai slab ca el :))

exagerezi, razvan are si partile sale bune si cele mai putin bune. daca castiga cupa, e clar ca a facut ceva pentru rapid si de data asta, plus ca, nu stiu in ultimii ani, cand am mai stat noi cu emotii la final de sezon ca am putea castiga campionatul? intr-adevar este un antrenor fricos, nu-si asuma anumite greseli, dar trebuie apreciat pentru ca am luat un campionat cu el (la conducere) si la un meci spre finalul campionatului cu fc arges de pe giulesti, cand nu mai aveam portari, a intrat el si a avut si o interventie foarte buna in situatie de 1 la 1. pe urma a castigat cupe, a mai avut si participarea in uefa plus ca ne-am batut la campionat cat am putut. si eu ma bucur ca pleaca,

kily
kily  •  22 Mai 2012, 11:24
Postat de razvan__fzr pe 22 Mai 2012, 02:24

De ce trebuie sa comentezi la fiecare articol de pe acest site?Te inteleg ca nu-l suporti pe Razvan,nici eu nu agreez tactica lui si l-as dori pe Grigoras dar pana la a spune ca vrei sa pierzi cupa e cale lunga.Nu pot sa cred ca inca mai sunt astfel de ,,rapidisti''.Eu tin sa te contrazic,e antrenor bun dar e prea fricos.Daca ar risca mai mult si ar juca mai ofensiv ar avea multe de castigat.

1. pentru ca sunt invalid, legat de carutz. si de tastatura, in speranta pastrarii legaturii cu tot ce am pierdut... 2. sunt rapidist din '69... atunci ne batea dinamo in finala cu 3-2. cati ani aveai atunci? 3. antrenorii adevarati nu au frica. cand nu esti stapan pe ce faci, cauti sa distrugi ce face altul 4. imi doresc sa luam cupa! dar mai mult sa dispara puradelu' din viata rapidului... 5. "razvan", chiar si din avatarul tau, nu are nici o legatura cu "forzza rapid"...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează