FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL HUNEDOARA - FCSB

VIDEO Ce se întâmplă ACUM la Hunedoara: cozi imense la testare + 8.000 de fani așteptați la stadion

Hunedoara e în sărbătoare în ziua mult așteptatului meci cu FCSB / foto: Vlad Nedelea
Hunedoara e în sărbătoare în ziua mult așteptatului meci cu FCSB / foto: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 17:28 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 18:00

Hunedoara e în sărbătoare în ziua mult așteptatului meci cu FCSB. Cu 4 ore înainta partidei, suporterii stau la cozi de zeci de metri pentru a face testele COVID-19 necesare accesului în stadion. 

  • CS Hunedoara și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în „16-imile” de finală din Cupa României. Meciul va fi televizat de DigiSport 1, Telekom Sport și Look Plus.

Hunedorenii au îndurat ploaia și au așteptat zeci de minute pentru a se testa. Până acum, s-au vândut 6.000 de bilete, însă, din informațiile obținute de GSP.ro, la meci ar putea intra chiar 8.000 de spectatori.

Emulație la Hunedoara înaintea meciului cu FCSB

Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, clubul hunedorean a sistat vânzarea biletelor. Până luni, se vânduseră 6.000 de bilete, însă e de așteptat ca suporterii să fie prezenți în număr mult mai mare pe stadion. Pe lângă aceștia, alți 2.000 de copii, elevi până în 18 ani, vor intra la meci pe baza carnetului de note vizat.

E ultimul meci important pe stadionul ce urmează a fi demolat pentru a fi construită o nouă arenă și, cel mai probabil, ultimul meci care va beneficia de o asemena asistență, ținând cont de creșterea tot mai îngrijorătorare a cazurilor de COVID-19.

Rețetă financiară importantă pentru Hunedoara

Hunedorenii au încasări de 180.000 de lei (36.000 de euro) din bilete. Meciul se va disputa cu casa închisă: cele 6.000 de tichete au fost deja epuizate.

„Faptul că s-a ajuns până aici înseamnă foarte mult pentru o echipă nou formată. A trecut cinci tururi ca să ajungă aici. Legat de rețeta financiară sunt două aspecte. S-au vândut 6.000 de bilete, la prețul de 30 de lei. E un spectacol pentru Hunedoara. Va fi un eveniment istoric”, a spus Bogdan Apostu, manager sportiv la CS Hunedoara, la GSP LIVE.

Mă încearcă sentimente aparte, am crescut aproape, la Mediaș. Acolo mi-am început cariera. Sper să ne facem jocul și să trecem mai departe, asta e cel mai important. Știm că nivelul lor nu este acela (Liga 3, n.r.), cred că vor promova în acest an pentru că au jucători buni. Vrem să câștigăm meciul, să mergem mai departe pentru că ne dorim să continuăm în Cupa României – Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri din Cupa României:

VIDEO EXCLUSIV Câți bani face CS Hunedoara la meciul din Cupă cu FCSB: „Un eveniment istoric” + Detaliu inedit despre antrenor

Disputa Petrolul - FCU Craiova a continuat în studio » Contre în direct: „Ne-ați pus vaselină pe scaune!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (39)
regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  22 Septembrie 2021, 20:13
Postat de anatol_karagandici pe 22 Septembrie 2021, 20:06

Normal, costa ceva sa fii de fata la finala turneului de DotA. Nu e ca la poarta "palatului" suflat cu aur de trompeta unde iti faci tu veacul asteptand sa-ti pice 50 de lei :)))

Așa Eminescule, ca bine spui. Mâine ești Cuza

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  22 Septembrie 2021, 20:06
Postat de csa.tribune.goale pe 22 Septembrie 2021, 19:57

Normal ca ne trebuie bilet. Unde esti tu nu poti intra la orice ora, fara permisiune

Normal, costa ceva sa fii de fata la finala turneului de DotA. Nu e ca la poarta "palatului" suflat cu aur de trompeta unde iti faci tu veacul asteptand sa-ti pice 50 de lei :)))

csa.tribune.goale
csa.tribune.goale  •  22 Septembrie 2021, 20:01
Postat de steaua_adevarata pe 22 Septembrie 2021, 19:56

Aceasi prostie oricum o spui.

Daca aia din tribune vor striga impotriva Stelei o sa le spuneti Corvinul. Daca vor striga Steaua o sa spuneti ca sunt o clona ( va stim deja ) .Vizionare placuta la un meci in care in tribune sunt mai multi suporteri ca in toate cele 7 meciuri jucate de Regal CSA anul acesta

Vezi toate comentariile (39)
Comentează