FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - OLIMPIA, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Debutează Ioniţă şi Renan » Sabău va miza pe mai mulţi tineri în meciul din Cupă cu Olimpia

Renan n-a apucat să debuteze într-un meci oficial, deşi e la Bucureşti de 3 luni
Renan n-a apucat să debuteze într-un meci oficial, deşi e la Bucureşti de 3 luni

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 02:16

Diseară, în Cupă, Sabău schimbă aproape în întregime echipa de la derby şi va începe din primul minut cu toţi tinerii.

Rapid are cea mai ridicată medie de vîrstă dintre toate formaţiile Ligii 1, dar primul "11" împotriva Olimpiei Satu-Mare din această seară, de la ora 19:00, va fi mult întinerit. Astfel, Pancu, Codrea, Teixeira şi Herea, cei care au evoluat foarte mult în acest sezon, vor fi menajaţi în meciul de Cupă, alături de Bilaşco şi Surdu, obosiţi după efortul împotriva Stelei.

Titular după 6 luni
Revenit în Giuleşti de exact 3 săptămîni, Ioniţă l-a impresionat pe Sabău la ultimele antrenamente prin determinarea arătată şi, chiar dacă pregătirea fizică nu este la 100%, a vrut să-l folosească şi luni, împotriva Stelei.

Nu a putut din cauza problemelor lui Bilaşco şi Grigore din startul reprizei secunde, dar va începe cu el în avanposturi în această seară. Atacantul a fost ultima oară titular la sfîrşitul lui martie, acum mai bine de jumătate de an.

Alături de Ioniţă, şi Renan va debuta pentru alb-vişinii după ce a primit "cartea verde" din Brazilia. Ceilalţi doi care vor fi titulari diseară sînt Wallace, transferat de la Albota în această seară, dar şi Alexandru Coman.

Şi Ciolacu ar fi intrat
Un alt titular în meciul de diseară ar fi fost Andrei Ciolacu, însă tînărul atacant rapidist s-a accidentat la unul dintre antrenamentele de săptămîna trecută. Ciolacu a suferit o entorsă şi are mîna imobilizată în ghips, urmînd să lipsească şi la partida cu Viitorul de duminică. Vîrful alb-vişiniilor a jucat un singur meci în Liga 1 în acest sezon, Sabău utilizîndu-l ca titular împotriva lui CSMS Iaşi

11 goluri a reuşit Alex Ioniţă în 35 de meciuri în Liga 1

Cum va arăta Rapid în această seară
Albuţ - Wallace, Oros, Glauber, Bozovici - Grigorie, Teixeira, Al. Coman - Renan - Goga, Al. Ioniţă

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Pavlovici, Burcă şi Apostol, pa!
"Cel mai probabil, anumiţi jucători vor pleca în iarnă", a ameninţat preşedintele Zotta imediat după eşecul cu Steaua. Sabău n-a mai avut răbdare, iar ieri a decis să trimită trei jucători la echipa secundă pe termen nelimitat. E vorba de fundaşul Ovidiu Burcă, plus mijlocaşii Milos Pavlovici şi Iulian Apostol. "Nu vă încadraţi în planurile mele tactice" a fost explicaţia pe care Neluţu le-a oferit-o fotbaliştilor excluşi. Apostol era la Rapid II încă din iarnă.

A ales Rapid în locul Stelei
Criticat de Copos pentru evoluţia din derby-ul cu Steaua şi chiar acuzat de blat, Ovidiu Herea a fost apărat de Anamaria Prodan, fosta impresară a decarului din Giuleşti: "E unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului. Trebuia să meargă la Steaua acum mai mulţi ani. Dar el a vrut la Rapid. Chiar dacă i-am zis că nu e bine, a preferat să se ducă în Grant. Nu poate fi niciodată acuzat de blat". Actualul preşedinte al lui U Cluj a mai declarat şi că Reghecampf a fost aproape să semneze cu Rapid, aşa cum a anunţat şi Gazeta în vară.

Îl susţine pe Sabău
Şumudică nu crede că va ajunge la Rapid în viitorul apropiat şi doreşte ca Sabău să facă performanţă în Grant: "Vă spun cu mîna pe inimă, sînt alături de Neluţu, vreau să reuşească ceea ce şi-a propus. Nu fac nici un fel de presiuni să revin la Rapid, nu vorbesc cu suporterii despre aşa ceva". Şumi e însă dezamăgit că George Copos nu l-a căutat în vară: "Nu mă aşteptam să nu fie absolut nici o discuţie cu mine cînd s-a vorbit cu atîţia antrenori. E clar că nu sînt dorit acolo".

Surdu şi Ilijoski, pe lista neagră
Constantin Zotta ameninţă după înfrîngerea cu Steaua de luni şi susţine că mai mulţi jucători vor pleca la sfîrşitul turului: "Cel mai probabil, anumiţi jucători vor pleca în iarnă. Vor fi repercusiuni după această perioadă, dacă nu se va schimba jocul nostru, lucrurile vor fi grave". Principalii vizaţi sînt Surdu şi Ilijoski, de primul fiind nemulţumit Copos, iar Sabău este dezamăgit de atitudinea macedoneanului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (25)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  27 Septembrie 2012, 14:47
Postat de alex_rapid4ever1 pe 27 Septembrie 2012, 14:10

5 lei peluze..10 lei si 15 lei cam asa parca

e bine :)

zerves
zerves  •  27 Septembrie 2012, 14:39

Vad ca se comenteaza ca RAPIDUL a dat lovitura pe piata transferurilor. Vine extrema dreapta dela AS BERCENI, care a ridiculizat fundasii lui CFR Cluj. Inteleg ca la schimb vin cei 3 jucatori adusi de Sabau la Rapid. Stie cineva care sunt aia?

alex_rapid4ever1
alex_rapid4ever1  •  27 Septembrie 2012, 14:10

5 lei peluze..10 lei si 15 lei cam asa parca

Vezi toate comentariile (25)
Comentează