FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 5-2

Flavius Stoican a apărut bulversat şi demoralizat după meci: ”E tristeţe mare”

Articol de - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 00:20

Flavius Stoican învaţă la 37 de ani cum se simte un antrenor după un meci dezastruos al echipei sale.

Cam exagerat de entuziasmat în momentul în care Dinamo a egalat la unu, tehnicianul a apărut la sfîrşit mai trist şi mai dezorientat decît s-a prezentat vreodată de cînd se află pe banca lui Dinamo.

Bulversat, nici nu prea a ştiut ce să le reproşeze concret jucătorilor lui: "Au fost greşeli... Dar nici nu pot să le spun greşeli... Disperare, asta a fost! Am atacat şi la 2-5, am încercat să mai dăm un gol. Spectacol, spectacol, toată lumea asta vrea, spectacol, nu?".

"V-aţi gîndit să renunţaţi?", a venit o întrebare pentru tehnicianul "cîinilor". Nu a înţeles că era chestionat dacă demisionează ori nu, aşa că a răspuns fără legătură cu subiectul: "Nu, am atacat în continuare".

Nervos şi parcă enervat din ce în ce mai rău pe măsură ce povestea golurile Stelei şi gafele de ligile inferioare din apărarea lui, Flavius a căutat un punct de sprijin în returul de peste trei săptămîni: "Credem în calificare. Niciodată să nu spui niciodată. Iar dacă vom fi eliminaţi, înseamnă că semifinalele au fost într-adevăr nivelul maxim pe care şi-l permite Dinamo".

Cînd a aflat că Dinamo nu mai luase 5 goluri de la Steaua într-un meci de 16 ani, Stoican a privit în jos, către masa din faţa lui, şi a pomenit absenţele şi subţirimea lotului: "Nu-mi e uşor cînd îmi lipsesc trei jucători importanţi. Am realizat şi eu cît contează Steven Thicot, Cosmin Matei şi Cătălin Munteanu. Să ne uităm în curtea noastră, eu am ales cei mai buni jucători dintre cei pe care-i am la dispoziţie".

Aproape să izbucnească în lacrimi, de tristeţe şi de nervi, antrenorul lui Dinamo a încheiat cu complimente pentru rivala istorică din Ghencea: "În meciul din campionat am fost măcar egali, dar vă spun sincer că Steaua merită să cîştige campionatul. E cea mai bună din România".

"Latovlevici vrea să centreze şi mingea se duce în poartă, golul al treilea, şut deviat, golul al patrulea, corner al nostru şi scapă Popa singur pe contraatac. Dacă judecăm la rece, aşa s-au marcat golurile Stelei" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Citește și:

Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Nationala
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024
Nationala
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (38)
nicolas.p
nicolas.p  •  29 Martie 2014, 00:13
Postat de tbone pe 28 Martie 2014, 10:35

mie sincer imi e mila de Stoican, eu cred ca ce a facut el pana acum la dinamu, cand a preluat echipa de pe locul 12 si a dus-o totusi pe loc de cupa europeana, cu un lot de desculti si fara bani e mare lucru, nu poti sa te lupti cu echipe ca Steaua unde Keseru are salariu pe 1 an cat toti titularii tai la un loc, pur si simplu nu poti, ca poti sa mai ciupesti un egal ok, si Steaua a invins Chelsea cu 1-0 :)))) asta isneamna ca Steaua e mai bine sau macar la nivel cu Chelsea? cred ca doar Hazard daca joaca cu un fundas si portarul poate sa bata Steaua singur....asta e adevarul, nu investesti bani nu poti sa faci mare branza, in liga 1 mai merge dar afara ZERO

Asa este...cu singurul amendament, ca cei de la Dinamo nu-i merita nici pe care ii primesc (asa foarte putini)...si nu trebuie pusa ecuatia invers ,vezi Doamne...ei nu joaca pt. ca nu sunt bine platiti...nu, este exact pe dos...nu joaca nici pentru aceia pe care ii primesc...si FB observatia din ziar...care new Dinamo?...doar cu rotariu ( apropo's...videti-l cat mai repede,daca puteti...) Si inca ceva:eu chiar cred ca acest Pufi nu vede bine,altfel nu inteleg toate aceste gafe pe care le face.Stoicane...lasa-ne baiatule,te-ai grabit sa ajungi sus fara baza...

solox
solox  •  28 Martie 2014, 23:20

Steaua culege roadele investitiilor facute de Becali. Cu Negoita afacerist veros, fara placere de a investi in fotbal, Dinamo calca pe urmele Rapidului . Interesant este ca abia acum cu MM si Gigi la parnaie s-ar putea sa inceapa hegemonia Stelei.

inexistentus
inexistentus  •  28 Martie 2014, 14:15

Se vede clar ca Latovlevici si-a facut mingea sa o lobeze peste portar.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează