FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID-VASLUI, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidist pentru o zi » Premiu special pentru unul dintre copiii care va fi în această seară în tribune la meciul cu Vaslui

Femeile și copiii sînt singurii care au acces azi în tribune
Femeile și copiii sînt singurii care au acces azi în tribune

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 02:37

Unul dintre copiii care azi vor fi în tribune la partida cu Vaslui are şansa de a participa la un antrenament al giuleştenilor.

Cu terenul suspendat, giuleştenii încearcă din răsputeri să facă rost de un public cît mai numeros pentru returul semifinalei Cupei României, cu Vaslui, din această seară. Alb-vişiniii, mai exact Liga Suporterilor Rapidişti, s-au gîndit să organizeze o tombolă cu premii pentru copiii şi femeile care vor asista la meci diseară. Pentru a putea participa la concurs, doritorii trebuie să trimită codul de bare de pe bilet, împreună cu datele de contact, la adresa de email: [email protected].

Marele premiul constă în participarea la un antrenament al jucătorilor la Pro Rapid, apoi la o şedinţă foto împreună cu fotbaliştii. În plus, vor mai exista şi alte premii în produse cu sigla clubului din Grant. Intrarea e gratuită, însă pentru a putea trece de turnicheţi e necesar ca fiecare copil sau femeie să aibă asupra sa un tichet de intrare. Acestea se distribuie la Fanshop-ul de la stadion.

1.000 de bilete s-au distribuit pînă aseară la ora 17:00. Fanii au acces doar la tribunele I şi a II-a

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Ajutor de la Primărie
Primăria Sectorului 6 şi RATB au decis să vină în sprijinul Rapidului şi au prelungit programul liniilor de tramvai care circulă în zona stadionului. Conducerea clubului din Grant a solicitat lucrul acesta după ce mai multe mame s-au plîns că nu au cu ce ajunge acasă, avînd în vedere că meciul se va încheia aproape de miezul nopţii!

"Aţi greşit, trimiteţi-vă copiii!"
Şefii din Giuleşti s-au adresat fanilor printr-un comunicat apărut pe site-ul clubului: "Suporteri rapidişti, conştienţi fiind că şi din cauza voastră s-a ajuns la sancţiunea dictată de LPF, trebuie să vă îndreptaţi greşeala şi să vă trimiteţi copiii şi soţiile la meciul cu FC Vaslui! Transmisă din generaţie în generaţie şi nu creată artificial, dragostea pentru Rapid e deja un fapt de viaţă. Trimiteţi-vă urmaşii să înveţe pentru viitor, să vă înţeleagă zbuciumul de neconceput pentru alţii şi daţi o lecţie tuturor despre ceea ce înseamnă rapidismul!".

Bozo a venit, Răzvan îl vrea rezervă

Deşi Vladimir Bozovici l-a rugat pe Răzvan Lucescu să-l titularizeze împotriva Vasluiului, antrenorul se gîndeşte să-l folosească în locul lui pe Ezequias. Muntenegreanul a fost să-şi înmormînteze mama şi a lipsit de la antrenamente în această săptămînă. Bozo s-a întors la Bucureşti abia aseară. Dănuţ Perjă, directorul de comunicare al alb-vişiniilor, a dezvăluit: "Mai e un aspect care nu se ştie. În noaptea dinaintea partidei cu CFR, Bozo a cerut să doarmă singur în cameră pentru că ştia că mama lui e bolnavă şi nu dorea să-şi deranjeze colegul, pe Marcos Antonio".

Inbox
- Mihăiţă Neşu a rămas impresionat de evoluţia Rapidului în partida cu CFR. Acesta a scris pe contul său de Facebook: "Felicitări rapidiştilor şi lui Răzvan Lucescu!".
- Marius Constantin are şanse mici să fie titular în această seară, după ce patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, l-a suspectat de noncombat la partida cu CFR. Finanţatorul vasluian se teme ca fundaşul să nu fie afectat că va evolua împotriva echipei la care a activat 7 ani de zile!
- Alex Ioniţă s-a antrenat ieri normal, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unui furuncul. Totuşi, vîrful are şanse mici să fie folosit în această seară de către Răzvan Lucescu.

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (14)
suflet_visiniu1923
suflet_visiniu1923  •  11 Aprilie 2012, 16:49

Copiii*

suflet_visiniu1923
suflet_visiniu1923  •  11 Aprilie 2012, 16:41
Postat de david19 pe 11 Aprilie 2012, 08:31

in romania exista urmatoarele categorii de suporteri: Taranul de provincie care tine cu Steaua Taranul de Bucuresti care tine cu Steaua Cioară de semănătură care tine cu Rapid Persoanele care se uita la fotbal si nu inteleg nimic -suporteri Dinamo Restul suporterilor

Gresit! Copii de securisti si de militieni care tin cu Dinamo.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  11 Aprilie 2012, 13:48
Postat de heraklis pe 11 Aprilie 2012, 08:10

da,stare de spirit "a la ți "

alt adorator al ideilor profunde (desi monosilabice) apartinand lui Ciobandante...sa mai mire ca e tot un taran complexat??? toti o apa s-un pamant :)))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează