FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, GSP.RO, PROTV, DIGI, DOLCE

Rednic propune arbitru pentru Derby de România » Pe cine vrea la ”centru” cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 00:00

”Puriul” consideră că Ovidiu Hațegan, arbitrul român ce va fi la Euro, este cel care ar trebui să conducă meciul Steaua - Dinamo de miercuri

Mircea Rednic a vorbit ieri laudativ despre ASA Târgu Mureș, adversara de diseară, din play-off, a spus că echipa va avea primă de obiectiv dacă va încheia campionatul pe podium, după care s-a referit și la Derby-ul de România de miercuri, meciul cu Steaua, din manșa secundă a Cupei României. Dacă, diseară, "Puriul" a spus că va menaja câțiva fotbaliști, golgeterul Gnohere fiind unul dintre ei, antrenorul a lansat și o idee pentru arbitrul care să oficieze la centru confruntarea decisivă cu Steaua.

"Nu mă tem de arbitraje, nici după ultimul meci al nostru cu Chiajna, în care am fost dezavantajați. Cred în continuare că avem arbitri buni în țară. Cred că arbitrul potrivit pentru meciul de miercuri este Ovidiu Hațegan. Este cel mai bun din România, conform specialiștilor din țară și de la UEFA", a comentat dinamovistul. Hațegan a mai arbitrat două derby-uri în acest sezon, 0-0 în toamnă și 1-1 în primăvară, primul în sezonul regular, al doilea în play-off.

Cine a arbitrat Derby-urile ediției

"Central" Meci Nota din GSP
Ovidiu Hațegan Steaua - Dinamo 0-0 7
Cristi Balaj Dinamo - Steaua 3-1 7
Radu Petrescu Dinamo - Steaua 0-0 7
Ovidiu Hațegan Dinamo - Steaua 1-1 6
Alexandru Tudor Steaua - Dinamo 1-1 3

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Aprilie 2016, 18:02

Parca il vad pe slujitorul-de poarta al fcsb, tractoristul Comanescu ! Oricum fcsb o sa isi i-a masuri de precautie pentru ca e ultima sansa pentru ei ! Va fi Avram, Comanescu sau Radu Petrescu !

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  17 Aprilie 2016, 16:57

nota pt tudor data de ghesepe nu este data lui Tudor care a arbitrat magitsral pro fcb domneti si acea nota e data lui REGHEBLAT..

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Aprilie 2016, 14:36

Desigur, Rednic isi cauta un arbitru care sa nu fluiere cu tematica preinstalata..! Hategan este unul , dar el va pleca la teste,la UEFA, asa ca nu va fi, la meci. Nu as avea curaj ca la un asemenea meci sa-l deleg pe Tudor, pe Coltescu si pe altii citiva. Micul Avram ar putea, dar i se va reprosa mereu "..sampania lui Borcea,,". Asa ca va ramane Kovacs sau, Radu Petrescu, daca Balaj nu se poate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează