FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - DINAMO 0-1

Ricardo Grigore râde de rivali: „Aș prefera să joc 10 meciuri contra celor de la FCSB!”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 23:00

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins-o pe Academica Clinceni cu un gol marcat pe final de către Deian Sorescu (22 de ani). 

La finalul partidei, Ricardo Grigore (20 de ani) a oferit o declarație ironică la adresa celor de la FCSB:

„Sperăm să ajungem în finală și să luăm cupa. Un meci foarte greu, aș prefera să joc 10 meciuri împotriva celor de la FCSB, decât împotriva unei echipe cum e Clinceniul. Aș vrea în semifinale să jucăm cu FCSB, dar nu depinde de noi. Nu știm nimic despre plecarea lui Uhrin, doar ce am văzut presă. Vom avea un meci greu contra Iașiului, e o echipă bună cu un antrenor bun care știe să îi motiveze și să îi așeze în teren”. 

Visul lui Grigore este să câștige Cupa României cu Dinamo, iar în finală să o învingă pe FCSB: „Să câștig Cupa României ar însemna un vis împlinit. Este ceea ce mi-am dorit de când m-am apucat de fotbal la Dinamo și vreau să câștig finala contra FCSB-ului”.

VEZI ȘI:

DINAMO // Florin Prunea, show la interviuri: „Dacă atât îl duce mintea pe Iftime, n-am ce să-i cer” + „Sperăm să iasă FCSB și Craiova din Cupă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
shark_34
shark_34  •  04 Martie 2020, 20:08

Asta in loc sa se gandeasca la faptul ca joaca de ani buni in playout,se gandeste la altii...Dupa mintea lui,ar fi multumit sa retrogradeze,dar sa bata rivalii.Vai de capul lui...Degeaba te mobilizezi la un meci,doua si esti unde esti in campionat.

jabs
jabs  •  04 Martie 2020, 14:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2020, 13:00

daca s a referit la ambitie il inteleg,insa sa fim seriosi ,un jucator profesionist trebuie sa aiba aceeasi ambitie si atitudine in orice joc,oricum din pacate pt noi stelistii are dreptate ,au fost multe egaluri si cateva victorii ale lor si putine ale noastre in ultimii ani,cu toate ca diferenta de lot ,sume,etc este uriasa,dar daca a zis o ironic,nu l vad bine,toti jucatorii care sunt aroganti,ajung ca de exemplu ;vezi steliano filip...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close