Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 22:42 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 23:42

Alexandru Chipciu, „veteranul” reinventat la U Cluj sub comanda lui Neluțu Sabău, regretă că „șepcile roșii” n-au mai putut menține același ritm și în repriza a doua a derby-ului cu CFR din Cupă, încheiat 1-1.

Chipciu e de părere că Universitatea a „tocat-o” pe CFR Cluj în prima repriză și că rezultatul ar fi fost altul dacă el și colegii săi ar fi menținut același ritm și după pauză. Totodată, fotbalistul a făcut o plecăciune în fața celor 25.000 de spectatori veniți joi seara pe Cluj Arena.

3 idei după U Cluj - CFR Cluj » Să fie bine, să nu fie rău! N-a pierdut nimeni, au câștigat ambele rivale
U Cluj - CFR 1-1
3 idei după U Cluj - CFR Cluj » Să fie bine, să nu fie rău! N-a pierdut nimeni, au câștigat ambele rivale

Alexandru Chipciu, concluzii după U Cluj - CFR Cluj 1-1: „I-am tocat în prima repriză!”

„A fost un meci greu, cu două reprize total diferite. În prima repriză,  am controlat jocul, nu știu dacă ei au intrat în careu. Au aglomerat careul, a fost greu și pentru noi să ne creăm situații. În a doua repriză, ei s-au adaptat, și-au dat seama de slăbiciunile lor, au mai intrat dintre jucătorii lor puternici, care sunt titulari de obicei. CFR e o echipă puternică, clar! 

Trebuie să te autodepășești ca să câștigi, iar în repriza a doua n-am reușit să facem asta tot timpul. I-am tocat în prima repriză! Dacă am fi continuat la fel și în repriza a doua, cu siguranță am fi câștigat meciul”.

Chipciu se înclină în fața suporterilor: „Dacă stadionul ar fi aproape de gazon, ar «rupe!»”

Chipciu a continuat: 

„Am un sentiment de ciudă că nu i-am bătut, i-am avut în mână. Dar a fost un derby frumos pentru Cluj, a fost un meci de calitate. Îmi pare rău că au fost mulți oameni în tribună și n-am putut să-i batem. (...) 

A fost frumos, coregrafiile au fost frumoase. Dacă acest stadion ar fi aproape [de gazon] și n-ar fi pista [de atletism], ar «rupe!». N-ai putea sta pe teren. Dar îi simțim aproape chiar și așa. E ceva să ai 25.000 de spectatori în spate”, a spus Chipciu, la microfonul DigiSport.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului U Cluj - CFR Cluj 1-1

U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
+14 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Atmosferă de UNTOLD la derby-ul Clujului: artificii, torțe, scenografie și un vibe de clasă

CFR revine cu U Cluj după o repriză de coșmar. Clasamentul grupei B: 4 echipe despărțite de un punct

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”