FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - RAPID, AZI, ORA 21.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vine "cel mai tare din oraş"! » După finala din această seară, Rapidul va avea alt antrenor. Acum, favorit e Grigoraş

În Liga 1, Grigoraş (47 de ani) a mai lucrat la Farul, Oţelul şi Poli Iaşi
În Liga 1, Grigoraş (47 de ani) a mai lucrat la Farul, Oţelul şi Poli Iaşi

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 22:06

Copos negociază intens cu tehnicianul Pandurilor. Grig solicită ca mai multor jucători să li se prelungească angajamentele.

George Copos vrea neapărat să-i găsească înlocuitor lui Răzvan Lucescu înainte ca giuleştenii să plece în vacanţă. Patronul din Grant, influenţat şi de fani, îşi schimbă planurile de la o zi la alta. Astfel, după ce-a discutat cu Pustai, Rednic, Reghecampf şi Sabău, acum, principala ţintă a finanţatorului e Petre Grigoraş. Informaţia a fost dezvăluită ieri în exclusivitate de Radio GSP! În ultimele zile, Copos l-a asaltat cu telefoane pe Grig, încercînd să-l convingă să vină în Giuleşti.

Dacă la capitolul financiar cei doi s-au înţeles de la prima rundă de negocieri, problemele au apărut în momentul în care s-a discutat despre strategia din această vară a alb-vişiniilor. Aşa cum a procedat şi în momentul în care a fost dorit în Ghencea, Grigoraş nu se grăbeşte să semneze! Motivul?

Se teme că ar putea pierde jumătate din lot, nu mai puţin de 12 fotbalişti aflîndu-se la final de contract! Antrenorul căruia la Constanţa şi la Galaţi i se spunea "cel mai tare din oraş" şi-l doreşte cel mai mult pe Ciprian Deac (26 de ani), fotbalist cu care a lucrat şi la Oţelul!

240.000 de euro e salariul anual maxim pe care Copos e dispus să-l plătească noului antrenor din Grant. La Pandurii, Grigoraş încasează 12.000 de euro pe lună

"Am discutat cu domnul Copos, dar nu am stabilit nimic concret. Trebuie să am o întîlnire cu preşedintele Condescu, dar recunosc că mi-ar plăcea să vin în Giuleşti" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Orice antrenor şi-ar dori să lucreze la Rapid. Atmosfera pe care o fac fanii rapidişti e un mare atu pentru a face performanţă. Mereu intru pe Giuleşti cu drag, îmi plac partidele disputate acolo" (Petre Grigoraş, în 2011)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
vlad13
vlad13  •  23 Mai 2012, 11:59

e clar!!! daca grigoras il cere pe deac ca sa vina la rapid,e clar!nu dadea copos 2 mil jumate pe deac nici daca lua campionatu..asa ca mi-e greu sa cred ca il ia acum doar ca il vrea grigoras

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  23 Mai 2012, 11:12

eu cred ca daca ar veni omul asta la noi, ar reveni si fotbalul spectacol cu care ne-a obisnuit rapidul in anii anteriori. asta e spiritul nostru, trebuie sa jucam frumos!

spivak
spivak  •  23 Mai 2012, 10:56

Bine că pleacă petarda de Muce! De nesimţit ce e a ajuns să le reproşeze în presă lui Copos şi Zotta că nu i-au aranjat şi lui nişte blaturi: ”Trebuia să avem şi noi pe cineva ÎN SPATE”...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează