FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Visul lui Reghe » Dacă reuşeşte ce şi-a propus, poate intra într-o companie selectă

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 20:55

Reghe vrea şi Cupa, şi titlul pentru a deveni al cincilea antrenor din istoria Stelei care se poate lăuda cu o astfel de performanţă.

Laurenţiu Reghecampf şi-a fixat şi un obiectiv personal în acest sezon. Tehnicianul din Ghencea ţinteşte un loc alături de Gheorghe Popescu I, Emerich Ienei, Anghel Iordănescu şi Dumitru Dumitriu!

Aceştia sînt singurii tehnicieni din istoria Stelei care au reuşit eventul pe banca roş-albaştrilor!

În total, Steaua a izbutit această performanţă de nouă ori, de trei ori sub comanda lui Anghel Iordănescu, în anii '80, şi de cîte două ori cu ceilalţi trei tehnicieni.

Totuşi, în sezonul 1987-1988, deşi steliştii au cucerit Cupa, după Revoluţie au renunţat la acel trofeu. Cu toate acestea, el figurează în palmaresul roş-albaştrilor pe site-ul oficial al clubului.

Ultima oară cînd steliştii au cîştigat atît titlul, cît şi Cupa României, în acelaşi sezon, s-a întîmplat în urmă cu 17 ani, cînd "principal" era Ţiţi Dumitriu.

21 de Cupe ale României a strîns Steaua în istorie. Prima a fost în 1951, iar ultima în 2011

Cînd a reuşit Steaua eventul
Sezon: Antrenor
1951: Gheorghe Popescu
1952: Gheorghe Popescu
1975-1976: Emerich Ienei
1984-1985: Emerich Ienei
1986-1987: Anghel Iordănescu
1987-1988: Anghel Iordănescu
1988-1989: Anghel Iordănescu
1995-1996: Dumitru Dumitriu
1996-1997: Dumitru Dumitriu

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Discuţie cu Bourceanu
Reghecampf a precizat că a stat de vorbă cu Gigi Becali despre viitorul lui Alexandru Bourceanu în Ghencea: "Patronul nostru mi-a transmis exact ce ofertă i-a făcut lui Bourceanu. Eu o să am o discuţie cu jucătorul şi vom vedea ce se va întîmpla. Dacă vrea să semneze prelungirea, foarte bine. Dacă nu, asta e... Îmi doresc foarte mult ca Alex să rămînă alături de noi, pentru că noi ne gîndim deja la ce echipă vom avea anul viitor".

Becali i-a propus lui Bourceanu 300.000 de euro pe an, dublu faţă de cît are în prezent.

FC Vaslui - Steaua, oficial sîmbătă!
După ce i-au ameninţat pe oficialii FRF şi ai LPF, steliştii au fost anunţaţi oficial că trebuie să joace partida din etapa a 10-a, de la Vaslui, sîmbătă, 5 octombrie, nu duminică, aşa cum îşi doreau cei din Ghencea.

"Consider că jucătorii care vor fi convocaţi la naţională puteau reveni luni dimineaţă de la Vaslui, la prînz se prezentau la lot, după care aveau timp pînă vineri şi pentru meciul cu Andorra. Dar, dacă aşa s-a vrut, asta este, ne supunem", a punctat Reghe.

Sfat pentru Gigi de la Naşu'
Chiar dacă i-a transmis antrenorului naţionalei de tineret, Bogdan Stelea, că Gabi Iancu mai merită o şansă după ce-a fugit din cantonamentul de la Chiajna, preşedintele FRF, Mircea Sandu, e de părere că Gigi Becali trebuie să-i menţină amenda atacantului de 19 ani: "Becali nu a fost niciodată de acord cu indisciplina la echipă. Să dea Dumnezeu ca Gigi să-i menţină amenda de 100.000 de euro, sper să nu revină asupra acestei sancţiuni, pentru că ar face o mare greşeală!".

Doar un inel deschis cu Poli
Steliştii au luat decizia de a juca meciul din acest week-end cu ACS Poli pe Arena Naţională, nu pe Ghencea. Pentru acest meci, organizatorii au hotărît să deschidă doar primul inel al stadionului, iar biletele se vor vinde începînd de astăzi, de la ora 11:00. Un tichet la peluze costă 15 lei, la tribuna a II-a între 15 şi 25 de lei, iar pentru un loc la VIP, adică la tribuna I, preţurile sînt între 25 şi 60 de lei.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (42)
4patraulea
4patraulea  •  26 Septembrie 2013, 20:47

ba reghe, motata ta-i pe rosu?! du-te-n puff

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Septembrie 2013, 19:52

nu se poate ! cu astia de n'au habar de fotbal ? jenei, iordanescu... nooo ! steau de azi este suuuus de tot ! el vrea cu mo, cu granzii.

juliusmad
juliusmad  •  26 Septembrie 2013, 15:54
Postat de 14mai1948 pe 26 Septembrie 2013, 15:30

acceseaza linkul si vizioneaza clipu ai sa te regasesti acolo ,arbitru ca in meciurile stinei , reactia celor care vizioneraza meciul ...o sa te regasesti in clip,ai sa intelegi ...oaaaiiie eeee nu te preface merinoasa ce esti tu?!

nu esti deloc coerent. cand imi dai un link de unde nu se acceseaza nimic, cand imi spui niste cuvinte din care nu reiese nimic. intr-un cuvant...nimic. de data asta ai luat doza dubla??? :))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează