FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

1.740.000 de euro! » Atît vrea Bistriţa pentru Moraes!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Acesta este preţul pe care Steaua trebuie să-l plătească pentru a-l avea pe brazilianul Moraes, însă Gigi Becali nu e dispus să ofere decît cel mult jumătate

"Nu mă mai întrebaţi de Moraes pentru că el nu va veni la Steaua" a fost declaraţia făcută ieri de Gigi Becali. Pentru Gazeta Sporturilor, patronul din Ghencea a acceptat să dezvăluie şi motivul pentru care atacantul Gloriei Bistriţa, deşi e dorit la Steaua, e inabordabil.

"În primul rînd, pentru că trebuie să plătim suma de transfer de un milion de euro plus TVA, deci înseamnă 1.240.000 de euro. Totuşi, nu e numai atît. Moraes vrea şi primă de instalare de 200.000 de euro, dar şi un salariu anual de 300.000 de euro. La revedere cu el!", a susţinut Becali.

Practic, suma totală pe care Becali ar trebui să o scoată din buzunar în primul an ar fi de 1.740.000, cu 60.000 mai puţin decît a oferit exclusiv pe transferul lui Cristi Tănase, în august 2009.

Cele mai costisitoare achiziţii ale Stelei
În ultimii trei ani, Gigi Becali a transferat nu mai puţin de 5 jucători pe care s-a plătit o sumă ce e depăşit un milion de euro, atît cît ar costa acum şi Junior Moraes

Anul Jucătorul Suma (euro)
2009 Tănase 1.800.000
2008 Tătăruşanu 1.500.000
2008 Semedo 1.150.000
2008 Stancu 1.500.000
2008 Dayro Moreno 1.600.000

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Kosovo se laudă cu vestea istorică primită de la FIFA: „Ni se întâmplă pentru prima dată!”
Campionate
Kosovo se laudă cu vestea istorică primită de la FIFA: „Ni se întâmplă pentru prima dată!”
Ce noroc! România, șansă uriașă la tragerea pentru preliminariile CM 2026 » „Tricolorii” pot scăpa de PATRU adversari de foc
Nationala
Ce noroc! România, șansă uriașă la tragerea pentru preliminariile CM 2026 » „Tricolorii” pot scăpa de PATRU adversari de foc
Vedeta Rapidului se pregătește de nuntă: „Va fi EPIC! A meritat așteptarea”
Superliga
Vedeta Rapidului se pregătește de nuntă: „Va fi EPIC! A meritat așteptarea”

Emil Grădinescu, apeluri cu CNA în scandalul Steaua - FCSB: „Bă, nu se mai poate” » Mesaj radical în platoul GSP: „Steaua joacă cu Recolta Săhăteni!”

Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”

Comentarii (28)
puiulamiba
puiulamiba  •  21 Ianuarie 2011, 03:25

tre' sa fie batut in cap moraes sa se transfere la o echipa din romania... are aproximativ aceasi parametri ca stancu... deci face peste 3 milioane sigur! si va pleca direct afara pana la urma... are doar 23 de ani, nu? si la dnepr petrovsk daca pleaca, ia salar mia mare decat la orice club din Romania...

denethor.
denethor.  •  24 Decembrie 2010, 12:46

am citit toate cartile de joc, sunt 54, mai mult decat familia ta la un...nu stiu,nu stiu,nu stiu d'astea

meka
meka  •  24 Decembrie 2010, 12:19

Asta nu valoareaza mai mult de 500 de mii si ei vor 1.740.000 ? Asta ma facut sa rad..... mult. :)))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează