Articol de Eduard Apostol - Publicat miercuri, 12 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 22:52
Dinamo a reuşit ce n-a putut în iarna trecută: l-a adus pe fundaşul stînga Alexandru Giurgiu, care a evoluat mai puţin de o oră în trei meciuri din 2013.
New Dinamo 2014 înseamnă şi pariuri pe fotbalişti care n-au prea jucat la alte grupări. Astfel, preşedintele Anghelache l-a adus pe Alexandru Giurgiu, 21 de ani, pe care Astra i l-a suflat iarna trecută. Bucureştenii l-au luat din postura de liber de contract pe fundaşul stînga, care în ianuarie 2013 a costat 150.000 de euro.
Ultimul meci: 26 septembrie 2013
Giurgiu a demarat antrenamentele cu echipa secundă, Stoican afirmînd că nu va ajunge sub comanda sa pînă cînd nu va fi pregătit fizic. "Ştiu că n-a jucat prea mult în 2013, am încredere că va veni la zi, în scurt timp, cu antrenamentele", a comentat tehnicianul.
Alexandru a prins pe teren doar 57 de minute în 3 partide anul trecut, mai exact 11, 45, respectiv un minut. Ultima oară a intrat în repriza secundă a meciului de Cupă cu ACS Berceni (4-1), pe 26 septembrie!
"Am venit să mă lupt pentru un loc de titular în prima echipă a «cîinilor», mai ales că simpatizez cu Dinamo de foarte mult timp. O să fac totul ca roş-albii să fie în Europa după sezonul de primăvară" (Alexandru Giurgiu, fundaş Dinamo)
"Întotdeauna i-am apreciat pe suporterii dinamovişti, fanatici şi ataşaţi de echipă. Mi-aş dori ca ei să fie fericiţi după derby-urile cu Steaua din primăvară" (Alexandru Giurgiu, fundaş Dinamo)
Presa internațională vuiește după ce România - Kosovo a fost abandonat: „Haos!”